Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon van olyan...

Ostara kérdése:

Magyarországon van olyan kórház (állami vagy magán), ahol szülés után EGYÁLTALÁN nem viszik el a babát?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy amikor lemosdatják, vizsgálják, stb... Van olyan kórház, ahol ezt a kismamával egy helyiségben teszik, és utána sem viszik el a kicsit? Magyarul hogy végig ott van veled egy helyiségben, egészen a hazamenetelig...?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 18. 10:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

még a mama-bababarát minősítéssel bíró kórházakban is elviszik nálunk arra az időre, míg megvizsgálják és lemosdatják.

egyébként én kimondottan hálás voltam azért a 4-5 óra alvásért amit nyertem azzal, hogy elvitték :) utána éjjel nappal rajtam lógott, 10 napot voltunk bent, nem hazudok, napi egy órákat aludtam.

2015. febr. 18. 10:38
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Napi egy óra alvás... nem semmi... egy hős vagy:)

Valahogy idegenkedem attól, hogy amikor majd odakerülök, egyszercsak ne lássam, ne tudjam, hogy mi van vele... :(

2015. febr. 18. 10:43
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Én a Sote II.-n szültem 2 éve. Ott volt velem szülés után, nem vitték el. És amikor már én is "rendben" voltam, 2 órára magunkra hagytak minket.

Utána elvitték, én pedig mentem aludni a kórterembe(ez éjfélkor volt).

Reggel 7-kor mentem is a fiamért, és végig velem volt, amíg haza nem mentünk. Csak esténként vitték el kb fél órára, amíg megfürdették.

2015. febr. 18. 11:00
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Baross.

Én születése óta vele vagyok éjjel nappal. És csak nosztalgiával tudok már az alvásra gondolni, évek óta nem aludtam ki magam. :)

2015. febr. 18. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:

hát én olyan kimerült voltam (vajjúdás, császár) hogy nem is nagyon tudtam volna mit kezdeni vele...remegtem mikor odahozták a gyógyszerektől, nem tudták rám rakni, aztán ahogy betoltak a szobába, teljesen kimerülve elaludtam, és aludtam is kb hajnalig, csak mikor hozták be a szoba társaimnak őket a fürdetés végeztével, akkor eszméltem fel, hogy hahó, anya lettél, szoptatni kéne, és akkor kértem hogy tolják be...utána nem is hagytam már el őt, csak fürdetés idejére, éjjel nappal velem volt.

De én elég későn, este 7 körül szültem, ha napközben szülök gondolom hamarabb magamhoz tértem volna. Így az egész napos hajtás után olyan voltam mint a mosott szar.

2015. febr. 18. 11:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Én Győrben szültem, nem tudom pontosan, mennyi időre vitték el, de nem sokra (csak addig amíg nekem a gátsebet összevarrták). Ez idő alatt a férjem végig mellette volt, majd jöttek hozzám vissza mindketten. Innentől végig velem volt a babám, de én nem is szerettem volna, ha elviszik, tudtam így is pihenni, sokat aludtunk, csak szoptatások idején ébresztett.
2015. febr. 18. 11:16
 7/17 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, h a szülőszobán mosták le, öltöztették. Aztán 2 órára magunkra hagytak, mikor toltak át a szobámba akkor kellett leadni a babát is. De kb 1 óra hossza volt a vizsgálat, már hozták is hozzám.
2015. febr. 18. 11:20
 8/17 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Az lemaradt, h ez Kistarcsán volt.
2015. febr. 18. 11:21
 9/17 anonim ***** válasza:
szent imrében a szülőszobában konyhaszekrény van :D ott mosdatják, mérik, vizsgálják... tehát nem viszik el. aztán míg tart a 2 órás megfigyelés akkor hármasban vagytok. én azután leadtam a babát mert nagyon sok vért vesztettem és nem tudtam ülni sem, nem hogy ellátni, de mondjuk a szobatársam tök jól volt, ő egy pillanatra nem engedte a babát :) szlés után 2 órával már fel-alá járkált vele :) viszont másnap kap oltást meg megfürdetik, erre elviszik, kb. 1 órát voltak külön a babák, de hát neked is le kell fürödnöd, enned, stb., én örültem neki, olyan nehéz az első napokban minden :)
2015. febr. 18. 11:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Róbertben is a szülőszobán törölték,mérték le a picit,nem vitték el sehoba.Ha megengedhetitek anyagilag,tudom őket ajánlani.
2015. febr. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!