Magyarországon van olyan kórház (állami vagy magán), ahol szülés után EGYÁLTALÁN nem viszik el a babát?
Arra gondolok, hogy amikor lemosdatják, vizsgálják, stb... Van olyan kórház, ahol ezt a kismamával egy helyiségben teszik, és utána sem viszik el a kicsit? Magyarul hogy végig ott van veled egy helyiségben, egészen a hazamenetelig...?
Előre is köszönöm a válaszokat!
még a mama-bababarát minősítéssel bíró kórházakban is elviszik nálunk arra az időre, míg megvizsgálják és lemosdatják.
egyébként én kimondottan hálás voltam azért a 4-5 óra alvásért amit nyertem azzal, hogy elvitték :) utána éjjel nappal rajtam lógott, 10 napot voltunk bent, nem hazudok, napi egy órákat aludtam.
Köszönöm a választ:)
Napi egy óra alvás... nem semmi... egy hős vagy:)
Valahogy idegenkedem attól, hogy amikor majd odakerülök, egyszercsak ne lássam, ne tudjam, hogy mi van vele... :(
Én a Sote II.-n szültem 2 éve. Ott volt velem szülés után, nem vitték el. És amikor már én is "rendben" voltam, 2 órára magunkra hagytak minket.
Utána elvitték, én pedig mentem aludni a kórterembe(ez éjfélkor volt).
Reggel 7-kor mentem is a fiamért, és végig velem volt, amíg haza nem mentünk. Csak esténként vitték el kb fél órára, amíg megfürdették.
Baross.
Én születése óta vele vagyok éjjel nappal. És csak nosztalgiával tudok már az alvásra gondolni, évek óta nem aludtam ki magam. :)
hát én olyan kimerült voltam (vajjúdás, császár) hogy nem is nagyon tudtam volna mit kezdeni vele...remegtem mikor odahozták a gyógyszerektől, nem tudták rám rakni, aztán ahogy betoltak a szobába, teljesen kimerülve elaludtam, és aludtam is kb hajnalig, csak mikor hozták be a szoba társaimnak őket a fürdetés végeztével, akkor eszméltem fel, hogy hahó, anya lettél, szoptatni kéne, és akkor kértem hogy tolják be...utána nem is hagytam már el őt, csak fürdetés idejére, éjjel nappal velem volt.
De én elég későn, este 7 körül szültem, ha napközben szülök gondolom hamarabb magamhoz tértem volna. Így az egész napos hajtás után olyan voltam mint a mosott szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!