Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek egyaltalan nem lettek...

Akiknek egyaltalan nem lettek striai! Hany kilos babat szultetek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 22:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
3330, 3720, 3550, semmi stria. Ez viszont tényleg leginkább szerencse kérdése. Tesómnak már pusztán a növekedéstől szétrepedt a bőre tizenévesen.
2015. jún. 11. 23:07
 12/24 anonim ***** válasza:
3960 viszont én első perctől kezdve kenegetem magam, mivel tini koromban össze szedtem párat. 30kg híztam de egy új se lett szerencsére.
2015. jún. 11. 23:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Az első baba 3510g-mal született, akkor csak egy pici csík maradt. A második 3310g volt, nála viszont a köldököm körül teljesen szétszakadt a bőr. A harmadiknál még több lett. Pedig ő 3140g-mal született.

Nincs összefüggésben a baba súlyával. Genetika, hajlam kérdése. Én még kenegethettem is, de ez sem változtatott semmit.

2015. jún. 12. 06:03
 14/24 anonim ***** válasza:
2800 gramm volt a fiam, de kb. 23 kg-ot híztam. Egy deka striám nem lett. Ez genetikai kérdés.
2015. jún. 12. 06:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Igen, ez genetika, de közre játszik, hogy ki mennyit hízik, és mennyire rugalmas a bőre. Az én lányom 3030 grammal született, a hasam hat hét után olyan volt, mintha soha nem lettem volna terhes. Viszont én 3900 gramm voltam, és anyámnak soha nem volt egy darab striája sem.
2015. jún. 12. 06:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Mindket kislanyom 2800 gramm volt. De ez genetikai kerdes, minthogy az is hogy senki meg nem mondaná hogy szültem valaha :)
2015. jún. 12. 06:34
 17/24 anonim ***** válasza:

1.baba 2670 gr,

2.baba 3570 gr. Plusz 20 kiló mindkétszer. Sajnos császár volt mind a kettő, és a második után kicsit szétnyílt a hegem. Össze kellett újra varrni azt a részt, és elgörbült a tű varrás közben. A doki azt mondta nagyon kemény a bőröm ezért sem lettem striás. Nem tudom,hogy kitől örököltem,mert anyukám striás,és a tesómnak is tiszta csíkos lett a hasa.

2015. jún. 12. 07:35
 18/24 anonim ***** válasza:
3900 grammal szuletett a fiam. nem kentem semmivel sem magam és nem is hiztam a terhesség alatt (osszesen 4kg pluszban voltam, de mikor megszuletett a fiam, vékonyabb voltam mint valaha -10 kg-val voltam kevesebb, mint a terhességi sulyom elott,- na azota eltelt egy év és hiztam vagy 15 kg-ot)
2015. jún. 12. 07:38
 19/24 anonim ***** válasza:

"Tesómnak már pusztán a növekedéstől szétrepedt a bőre tizenévesen."

A kamaszkor is hormonlöket, azért jöhet ki olyankor is. Tipikusan "megborult" hormonháztartásnál jelenHET meg stria, ha van rá genetikai hajlam. A hízás is megboríthatja a hormonháztartást, ezért van az a tévhit, hogy a bőr nyúlás okozza, miközben a bőr fizikai feszítése nem okoz ilyen hatást. Egyébként ha belecsípnénk a bőrünkbe és meghúznánk, akkor is stria maradna.

Másik jellemző stria-kialakulási lehetőség a mesterséges hormonokkal operáló testépítők: hasonló okokból jelennek meg náluk is striák. Igen, leginkább férfiakon.

2015. jún. 12. 08:24
 20/24 anonim ***** válasza:
2990 gramm volt a lányom. Terhesség alatt egy csíkom se lett, igaz első perctől kentem magam, mert kamaszkoromban szanaszét szakadt a derekamon és a melleimen a bőr.
2015. jún. 12. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!