Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a különbség a tolofajasoj...

Mi a különbség a tolofajasoj és az egybefüggő fajasok között?

Figyelt kérdés
Az előző alkalommal a vajúdás végén szinte szünet nélkül jöttek a fajasok (sajnos eredménytelenül). Ha most sikerül eljutni a tolofajasokig, hasonlóra szamitsak?
2015. jún. 9. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Én 2 gyerekkel nem tudom milyen a tolófájás, nekem nem volt. Sima fájásaim voltak, nem éreztem azt, amiről az ismerőseim beszéltek. Nem tágultál?
2015. jún. 9. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Amennyire fel tudom idézni, a tolófájás csak annyiban különbözik, hogy sürgető ingert érzel arra, hogy nyomj közben. Van, aki vissza sem tudja tartani. Sőt, valójában nagyon nehéz visszatartani, olyan, mint amikor székletet ürítesz, csak ez fáj is közben.
2015. jún. 9. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem fájt a tolo fájás ez is egyéni ezek szerint, szóval hülyeséget ne írjunk .
2015. jún. 9. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A tolófájás nagyon erősen ingerel arra hogy nyomjál, és feszül közben az egész gátrész (nekem legalábbis feszült). A nem toló fájásnál pedig görcsölsz, de ez a késztetés a nyomásra nincs.
2015. jún. 9. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Én is attól féltem, hogy nem tudom majd megkülönböztetni. De én ahhoz tudnám a legjobban hasonlítani, mikor erős hasmenésed van, de nem az a fajta, aminél csak úgy kijön minden, hanem mikor teljesen befeszül a hasad és erőlködnöd kell. És ezzel együtt nagyon erős nyomást ingert érzel.
2015. jún. 9. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:

3-as, ezt a "szóval hülyeséget ne írjunk"-ot kinek szántad?

Elnézést, hogy nekem fájt (nem mellesleg jobban, mint az egész vajúdás), és ezt meg mertem osztani a kérdezővel, és azért is bocsánat, hogy nem értesültem arról időben, hogy neked meg nem...

Ja, és véletlen nem az a neve, hogy tolóFÁJÁS? Na, az is biztos egy idióta volt, aki elnevezte...

2015. jún. 9. 16:53
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!
2015. jún. 10. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
neked szólt, de nem ugy értettem csak h ne ijesszük meg feleslegesen a kérdezőt. van akineek fáj van akinek nem. nem fájt de nagyon rossz érzés volt, mintha hasmenésed van de már semmi nem jön de erőlködsz az inger miatt ... fuj .. 36hkm :-))))
2015. jún. 10. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tolòfájások között volt fájásszünet, szòval az nem egybefüggő. 9 dbot vissza kellett tartanom mert mèg nem voltam teljesen kitágulva. Nekem ez volt az egèsz szülèsben a legnehezebb. Olyan mint egy sürgető hasmenèst kell visszatartanod, csak közben iszonyatosan fáj a hasad. A vajùdás meg a kitolás sem volt ennyire kegyetlen.
2015. jún. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!