Volt valaki így hogy semmi elojel a 38-dik héten se, megis beindult magától?
Nem jelent semmit.
Nekem sem volt semmi fájdalom, semmi előjel, nem keményedtem, nem görcsöltem. A 39.héten elment a nyákdugó, két óra múlva elfolyt a magzatvíz, 4 óra múlva minden komplikáció és rásegítés nélkül a kezemben volt a bébi.Első baba.
Nekem se volt semmi az első terhességnél. 39.héten elment a nyákdugó, bementünk, doki hazaküldött, hogy kb.még másfél hét, teljesen zárt vagyok. Hazaértünk, lefeküdtünk aludni (éjjel 1volt), rá két órájára arra keltem, hogy görcsölök, elkezdtük mérni, kerek 3percenként jöttek, visszamentem a kórházba, másztam fel a vizsgálóasztalra,elfolyt a magzatvíz, doki mondta, hogy 3ujjnyira kinyíltam. Innentől 3óra a múlva megvolt a kislányunk.
Bezzeg most a második terhességnél csőstől jön minden. Görcsölök, keményedek, nyílik a méhszáj, és még csak 33 hetes vagyok. :S
Én 38 hetesen szültem, a dokimnál voltam szülés előtti nap, teljesen zárt méhszáj, semmi előjel. A dokim mondta is, hogy "örülhetek", ha a 40. héten kibújik a kisasszony, mert nagyon jól érzi magát odabenn. Ehhez képest másnap délután elfolyt a magzatvíz, és estére meglett a lányom. :-) és én gyorsan tágultam, mert fél 6-kor kezdődtek a fájások, és 9-re teljesen ki voltam tágulva.
Majd a legváratlanabb pillanatban kezdődik, hidd el. :-) és kitartást, most már nagyon kevés van hátra, könnyű gyors szülést kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!