Tényleg ennyire elítelendő a császár, én ettől rossz anya lennék?
Két hete szültem az első babámat császárral.
Sajnos azóta kaptam az ismerőseim közül hideget-meleget, hogy ez így nem szülés volt.
Végig magas vérnyomásom volt, napi 10 gyógyszer mellett 150es tartományban tudtuk tartani.
A szülés napján felment 180ra, baba szív hangja is rossz volt.Először oxit kaptam, sima szülésre készültünk.
De mivel 5 óra alatt nem tágultam semmit, a baba se tudtott téraránytalanság miatt beilleszkedni így nem várt tovább az orvosom és megcsászározott.
El is mondta, hogy nem tudtam volna megszülni a babát ezek az okok miatt.
Szerencsére nagyon jól viseltem, másnap jöttem-mentem a legjobb formámat igyekeztem hozni.
A történet után megkapom, hogy tíz órákat kellett volna vajúdnom és biztos tágultam volna, meg ezt ennyi idő alatt nem lehet megmondani, hogy nem sikerült volna.
Nagyon rosszul esnek ezek a dolgok, én nagyon boldog vagyok, hogy a babám velem van és nem történt semmi baj.
Nem értem, hogy indokolt helyzetben miért nehéz elfogadni a császárt.
Én sem erre készültem, de ez volt a biztonságos, hogy a baba és én is probléma mentesen végig csináljuk.
Buták és nem értenek a dolgokhoz. A magas vérnyomás nem csak a babának rossz, az anya élete is veszélyben lehet. Van egy úgynevezett Hellp-szindróma, amikor az anya mája és veséi olyan szinten károsodhatnak, hogy le is állhatnak. Akkor ott van az eclampsia, szintén halálos kimenetelű lehet. A sok ősanya viszont nincs ezekkel tisztában, hogy nem játék és nem arról szól, hogy az embert "rábeszélik a császárra" meg "nem akarja megszülni". A élete veszélyben van.
Szóval ne legyél elkeseredve! Ettől te még nagyon jó anya vagy!
Ne fogkalkozz az ilyen rosszindulatu emberekkel!
A lenyeg, hogyjol vagytok!
En Angliaban lakom, itt lehet valasztani hogy hogy akarsz szulni, es csaszart valasztottam.
Mert az en testem, az en babam, az en eletem, en dontesem es senkinek semmi koze hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!