Karcag kórházról vélemények?
Szia! Én lassan 4 évvel ezelőtt szültem ott az első gyerekemet. Nekem még Ekine volt a dokim, mostmár sztem másokat lehet választani. Farkas Béka, Hidasi Zsolt... A szülésnél rendes volt mindenki, de az újszülöttesek közül volt szúrós természetű is.
Kelk vinni gombolós hálóinget, Wc papírt,tisztálkodószereket, törülközőt. A babának azért nem árt újszülött-pelenka, 56-os body, pólya. Amúgy amíg a kórházban van, adnak neki intézményi ruhát.
Van Eda. Dr. Farkas Béla lànya adja. de csak hetente 3* van ott. Nekem màkom volt, higy pont akkor szűltem ...
Jól is szúrja és egy tündér. Nekem a csecsemősökkel sem volt bajom. Mindenki maximàlisan odatette magàt.
nekem csak egy gondol volt, hogy hétvégi szülésem miatt nem volt már cserelepedőm. Sajnos az koszos volt a szülés utàn :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!