Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kaposvári kórházról vélemények?

Kaposvári kórházról vélemények?

Figyelt kérdés

Minden érdekel, júniusban fogok ott szülni, fogadott szülésznővel, fogadott orvos nélkül.

Köszi

2014. febr. 27. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Én pont most vendegeskedtem 1 hetet ott. Fejetlenség van. Nincs elég hely. Hatalmas kosz van. De tulelhető , ha minden rendben megy és 4-5 nap alatt hazajutsz a babaval .

Én meg nem szultem , visszatartason voltam. A dokik között nagy különbség van. Van aki hatalmas paraszt, de van aki nagyon segítőkész ,akkor is ha nem vagy a betege .

A szulesznok aranyosak . Bent lévők közül sokan csak szulesznot fogadtak. Hallottam bent több olyan esetről ,hogy volt fogadott doki és be sem ment a szuleszre !!!!!!

2014. febr. 27. 12:24
 2/9 anonim válasza:
Alapjába véve nem problémás korház !
2014. febr. 27. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. febr. 28. 08:49
 4/9 anonim válasza:

Maga a szülőszobák megfelelőek, a gyermekágyas osztály elfogadható, ki lehet bírni! Szülésznők aranyosak! Dokik közt van jó fej de van tahó is!

Csecsemősök közt a legtöbb nem valami segítőkész, de van egy két kivétel, határozottnak kell lenni velük szemben mert le se tojnak,

De összeségében ki lehet birni bent!

2014. márc. 2. 17:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És itt hogy van, hogy mi számít még aznapnak szülés szempontjából és mi az az időpont ami már másnap(hazamnetel miatt)?

2014. márc. 7. 09:27
 6/9 Dodesz.. válasza:

Szia!

Én azt mondom, hogy ne szülj ott!!

Nővérem is inkább lement Dombóvárra, mivel Kaposváron rengeteg a fertőzés a szülészeten. Ismerősök közül is voltak, akik vagy ők, vagy a baba kapott fertőzést a szülés után..

2014. márc. 24. 18:58
 7/9 anonim válasza:
Nem értek hozzá de ikább pécsi korházban szülnék ha nő lennék!
2014. márc. 24. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából más választásom nincs, mivel nincs autónk, hogy szülés megindulásakor máshova menjek, a mentő meg úgyis ide visz be. Szülésznőt fogadtam itt, meg semmi segtségem nincs, aki addig vigyázna a lányomra amíg nem vagyok itthon, csak a férjem mivel a nagyszülők 300 kmre laknak. Így mindenféleképpen itt fogok szülni.
2014. márc. 28. 10:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta május 30án, 37.hétre megszültem Kaposváron.

Leírom, hátha valakit majd még érint.

30.héten végül fogadtam dokit, Fodor Jánost, mert kevés volt a magzatvizem, túlérett volt a lepény, faros volt végig a baba és az első császár miatt most is arra készültünk.

Tehát a doki és a szülésznő is végtelenül normális, aranyos és segítőkész volt, pedig tényleg nem tudtunk nekik sok pénzt adni.

Viszont fogadott doki nélkül, csak szülésznővel, le sem tojták a fejemet előtte.

30. héttől hetente jártam uh-ra, így mindig előre vettek időpont nélkül.

A 12 napos bent tartózkodásunk(baba miatt, szabálytalan és szapora légzés, leesett vércukor, sárgaság) alatt a szülésznők mind rendesek voltak az őrzőben, a szülészeten, és a rooming in-ben is.

Csecsemősök között 1 idősebb volt, aki sokat segített, és nagyon rendes volt, a többi elmegy, nem sok vizet zavart.

Nem tudom mi lett volna fogadott doki nélkül, de biztos nem alakult volna így a dolog.

Tehát szerintem, ha valaki csak az egyiket engedheti meg magának, akkor itt még sajnos, tényleg nem mész semmire doki nélkül.

Mindenhol azt kérdezték legelőször, hogy ki az orvosom.

Hát ennyi a mi történetünk, egy programozott császárnál.

2014. júl. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!