Kaposvári kórházról vélemények?
Minden érdekel, júniusban fogok ott szülni, fogadott szülésznővel, fogadott orvos nélkül.
Köszi
Én pont most vendegeskedtem 1 hetet ott. Fejetlenség van. Nincs elég hely. Hatalmas kosz van. De tulelhető , ha minden rendben megy és 4-5 nap alatt hazajutsz a babaval .
Én meg nem szultem , visszatartason voltam. A dokik között nagy különbség van. Van aki hatalmas paraszt, de van aki nagyon segítőkész ,akkor is ha nem vagy a betege .
A szulesznok aranyosak . Bent lévők közül sokan csak szulesznot fogadtak. Hallottam bent több olyan esetről ,hogy volt fogadott doki és be sem ment a szuleszre !!!!!!
Maga a szülőszobák megfelelőek, a gyermekágyas osztály elfogadható, ki lehet bírni! Szülésznők aranyosak! Dokik közt van jó fej de van tahó is!
Csecsemősök közt a legtöbb nem valami segítőkész, de van egy két kivétel, határozottnak kell lenni velük szemben mert le se tojnak,
De összeségében ki lehet birni bent!
Köszönöm!
És itt hogy van, hogy mi számít még aznapnak szülés szempontjából és mi az az időpont ami már másnap(hazamnetel miatt)?
Szia!
Én azt mondom, hogy ne szülj ott!!
Nővérem is inkább lement Dombóvárra, mivel Kaposváron rengeteg a fertőzés a szülészeten. Ismerősök közül is voltak, akik vagy ők, vagy a baba kapott fertőzést a szülés után..
Sziasztok!
Azóta május 30án, 37.hétre megszültem Kaposváron.
Leírom, hátha valakit majd még érint.
30.héten végül fogadtam dokit, Fodor Jánost, mert kevés volt a magzatvizem, túlérett volt a lepény, faros volt végig a baba és az első császár miatt most is arra készültünk.
Tehát a doki és a szülésznő is végtelenül normális, aranyos és segítőkész volt, pedig tényleg nem tudtunk nekik sok pénzt adni.
Viszont fogadott doki nélkül, csak szülésznővel, le sem tojták a fejemet előtte.
30. héttől hetente jártam uh-ra, így mindig előre vettek időpont nélkül.
A 12 napos bent tartózkodásunk(baba miatt, szabálytalan és szapora légzés, leesett vércukor, sárgaság) alatt a szülésznők mind rendesek voltak az őrzőben, a szülészeten, és a rooming in-ben is.
Csecsemősök között 1 idősebb volt, aki sokat segített, és nagyon rendes volt, a többi elmegy, nem sok vizet zavart.
Nem tudom mi lett volna fogadott doki nélkül, de biztos nem alakult volna így a dolog.
Tehát szerintem, ha valaki csak az egyiket engedheti meg magának, akkor itt még sajnos, tényleg nem mész semmire doki nélkül.
Mindenhol azt kérdezték legelőször, hogy ki az orvosom.
Hát ennyi a mi történetünk, egy programozott császárnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!