Budapest Margit kórházról vélemények?
Figyelt kérdés
A napokban fogok ott szülni,normálisak? A babának mit kell vinni? Mit adnak?2012. máj. 8. 22:58
1/3 anonim válasza:
Szia! A Margitról csak jó véleményem van. Orvosok kitűnők, ápolók segítőkészek. Viszont nem adnak semmit, de szerintem nem sok kórházban adnak ma már valamit is. Neked kell vinned, amire szükséged lesz. Boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Kétszer szültem ott, mindenki nagyon kedves! Jók az orvosok és a szülésznők is! A körülmények is egész kulturáltak. :)
Az infoim igaz, nem a legfrissebbek, 2 évesek. Pelenkát és pospitörlőt kell vinni. Rucit nem, mert azt adnak. (Kisinget és angolpólyát) Ha esetleg szükséges, tápszer, tea, cumisüveg van, azt adnak.
A babát 2-szer kell bevinni kötelezően a csecsemőszobába, a reggeli vizitre és az esti fürdetésre/mérésre. Legalábbis nálunk ez volt a rendszer.
Az osztályra bemenni látogatónak nem lehet,a bébiket a folyosó elején lévő üvegajtón át nézhetik meg a látogatók.
De hátha valakinek van frissebb infója.
3/3 anonim válasza:
Ott szültem tavaly, legközelebb is ott fogok, szülésznők előtt le a kalappal és az orvosok előtt is! A csecsemős osztályon már nem mindenki olyan "jó fej"... a babának nem kell ruha, adnak. Nadrág pelenkát, popsikrémet, popsitörlőt kell vinni, textilpelenka se árt. Kis zokni a kezére, ha hosszú a körme. Cumisüveget se árt, hátha kell. Egyébként csak a hazaútra kell ruha. Nálam volt még extra ruha neki egy szett (body,rugi,hálózsák) ez jól jött, egyszer pisis lett a kórházi ruhája, és akkor rögtön át tudtam öltöztetni a saját száraz ruhába, de utána kaptam rögtön váltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!