Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Új orvost kell választanom....

Új orvost kell választanom. Szegeden kit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Dr. Kormányos Zsolt csinálta a legutóbbi UH-ot (szimpatikus volt). Ajánlották még Sikovanyecz doktort és Márton Virágot is. Jövő héten megyek kis genetikai UH-ra, addig el kellene döntenem.

12 h km

2010. febr. 25. 11:25
 1/4 picihasim ***** válasza:
100%
Dr. Sári Tamás a legjobb.
2010. febr. 25. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

az enyém a sikovanyecz volt.

csak ajánlani tudom!

de a sári is jó.

2010. febr. 25. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a Sikovanyeczot meg a Sárit ne válaszd! Tök drágák és mivel sok betegük van, nem sok idejük marad egyikre sem. Miért kell új orvost választanod? Eddig ki volt?

Szerintem Márton Virág aranyos.

2010. febr. 26. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kell új orvos, mert eddig Katona Renátához jártam, de mivel az ő babája is csak két éves, nem ügyel a klinikán. Ha nem ügyel, nem lehet nála szülni! Ahhoz a dokihoz szeretnék terhesgondozásra járni, akinél szülni fogok. Persze ettől még simán elmehet Honoluluba nyaralni, amikor jön a kicsink :)
2010. márc. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!