Erőszak után szülés. Hogy ment?
Maternityben szültem, lehet előre a szerződésbe is foglalni, hogy mit szeretnél vagy nem szeretnél.
Volt ingyenes szülésfelkészítő tanfolyam, amit a szülésznők tartottak, esetleg megbeszélheted velük akkor tanfolyam után négyszemközt, milyen félelmeid vannak meg hasonlókat. Nekem volt egy nagyon szimpatikus meg unszimpatikus is, majd szülésznők közt is válogass szerintem:)
Ami viszont fontos, h szülést csak 36. héttől vállalnak. Szóval lehet erre is kéne figyelned, hogy olyan dokit válassz, akit más kórházba is be tudsz magadhoz hívni, ha hamarabb jönne a baba (bár valószínűleg minden rendben lesz, jobb félni mint megijedni,legyen B terv, most gondold át ezt is tiszta fejjel, nem amikor hormongőzős terhes vagy).
Szia!
Hogy ment? Tudnál tanácsot adni? Én is hasonló helyzetben vagyok és pont most írtam ki egy ilyen kérdést.:(
Borzasztóan sajnálom.:(
Utólag van valamilyen ötleted vagy tanácsod? Nem tudom,hogy kéne erre lelkileg felkészüljek. Az orvosoknak biztos elmondanám és fogadott dokit választanék. Van olyan,ami ilyen helyzetben segít?
Tudom, hogy nagyon nehéz, drukkolok, hogy neked sikertörténet legyen. Valahol nekem is az, mert szembementem a félelmemmel, sokat adott ez az élmény.
Ha lesz időd és energiád, szívesen olvasnám, utólag, hogy hogyan élted meg, hogy sikerült és biztosan lesz más is, aki rákeres erre itt, talán neki is erőt ad más példája, bárhogy is alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!