Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik azok a homeós bogyók és...

Mik azok a homeós bogyók és miért jó szedni őket szülés előtt?

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom, hogy "hát szedtem a homeós bogyókat", de sehol nem írják, milyen összetevőkből állnak, milyen névre vannak keresztelve, mi a hatásmechanizmusunk, amiért jók és segítettek-e valamiben. Pedig érdekelne, mert szeretnénk a párommal gyereket és kíváncsi vagyok, milyen vitaminokat, más egyebeket érdemes szedni mi az, amit esetleg már terhesség előtt. Tudom, google a barátom stb. ... de nem a reklám érdekel, hanem hogy mi az, ami valóban, tényleg hatott valakinek. Ha ide nyíltan nem lehet szernevet írni, szívesen fogadok privátban is választ.
2015. máj. 11. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért hülyeség megpróbálni a homeopátiát, mert a teherbeeséshez nem kell homeopátia. A terhességhez kell egy érett petesejt, átjárható petevezetékek, megfelelő méhnyálkahártya, megfelelő hormonszintek, életképes spermium és még egy halom összetett dolog. A természet ezt úgy alkotta meg, hogy magától sikerüljön.

Ha nem sikerül, annak oka van. ILyenkor az okot kell kezelni és orvoshoz menni. Nem homeopátiás vackokra költeni a drága pénzt és pocsékolni az időt.

2015. máj. 11. 14:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem a teherbeeséshez, félreértettél szerintem utolsó. Hanem, hogy terhesség közben miért jó ezeket szedni vagy miért tartják jónak, arra vagyok kíváncsi.

A másik kérdés a terhesvitaminok. Hogy azokat mikor érdemes elkezdeni szedni.

2015. máj. 11. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg félreértettelek:) A terhesség megtartásához sem kell homeo:)) Csak jól működő hormonrendszer, ép anatómiai viszonyok, ép magzat és egy kis szerencse is:)

A magzatvédő vitaminra az én orvosom azt ajánlotta, hogy a tervezett terhesség előtt már célszerű elkezdeni szedni a folsav miatt. Kb 1 hónappal korábban kell elkezdeni, hogy feltöltődjenek a folsav raktárok. Ez a vitamin tényleg fontos bizonyítottan. Emellett a jódbevitel növelése is fontos terhesség alatt. Ez is benne van a terhesvitaminban.

2015. máj. 11. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt hívők és szkeptikusok véleménye egyaránt megjelenik. A legjobb szerintem, ha elolvasod, mi a homeopátia alapelve, és ez alapján eldöntöd, ki akarod-e próbálni.

[link]

A terhesvitamin más téma, az nem hit alapján megy, mert van bizonyítható valós hatóanyag-tartalmuk, amik segítenek a terhesség során.

2015. máj. 12. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
en 37. het vegetol szedtem harom felet, mert azt mondtak, hogy ez segit a vajudasnal, felkeszit ra stb. Ahhoz kepest tulhordtam a babat es 16 ora alatt tagultam ki , ami rettenetes volt, szoval nem biztos, hogy a bogyok segitenek...
2015. máj. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!