Császármetszés homeopátia? Valaki szedett császármetszés előtt és után homeos bogyókat? Melyiket és milyen adagolásba?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 22:49
1/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy a homeo közönséges átverés?
2/5 anonim válasza:
igen, ketfele boiron-t, sz...t sem ert...par hettel kesobb a gyereknek is adtam a hasara, szinten sz...t sem ert. a ferjem panikbetegsegre szedett, sz...t sem ert :) inkabb koltsd a penzed masra.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a szülésznők foglalkoznak homeopátiával, ők ajánlanak szereket. Én természetes úton szültem, így nem tudom, hogy mi a jó császármetszés esetére, kérd ki egy hozzáértő véleményét, ha tényleg szeretnél szedni. Valami egyébként azért lehet benne, mert a szülésznőm mesélte, hogy egy ideig a protokoll szerint ajánlották a bogyókat a kismamáknak és akkor rengeteg túlhordás volt, utána tértek át arra, hogy kétfélét ajánlanak csak, egyet a 36. héttől, egyet a vajúdás beindulásától. Én szedtem ezt a kettőt, és gyors, könnyű szülésem volt. Lehet, hogy enélkül is az lett volna vagy placebóként hatott, nem érdekel, kevesebb mint 2 ezer Ft-ba került, ennyit megért nekem, hogy úgy éreztem, én aztán mindent elkövettem a könnyű szülésért.
5/5 anonim válasza:
Na oda se mennék ahol a szülésznők ilyennel foglalkoznak. Szélhámos kuruzslók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!