Mondtatok butaságokat, vicces dolgokat szülés/vajúdás közben?
A szülésznő kérdezte, hogy mi lesz, mit szeretnénk, mert nem tudtuk a nemét, én meg rávágtam hogy mindegy, csak nehogy fekete legyen mert akkor lebukok :D
Aztán pár óra után már nagyon fáradt voltam és akkor már a tolófájások is jöttek, és mondtam a szülésznőnek, hogy hagyjuk abba, már elfáradtam, aludnék egyet, erre mondja, de hát már kinn van a feje, nem tudja visszatolni, mondtam, hogy akkor egye fene folytassuk. Az elején a beöntés után meg kijelentettem, hogy én beszarok, úgy fáj, a szülésznő lereagálta annyival, hogy vannak, akik hánynak is.
A végén, mikor a méhlepényt kellett "megszülnöm", kérdeztem, hogy nem lehetne inkább csak kihúzni, hogy pihenjek? Erre nem felelt semmit, azt mondta, hogy ilyen vicceskedő kismamával ritkán találkozik, mint én voltam. Nem jajgattam, nem sikoltoztam és nem ordibáltam, meg is dicsértek, hogy mehetek máskor is :D
hogyne!:D mondtam a férjemnek, hogy legközelebb te szülöd!! az egész szoba szakadt a nevetéstől.. Vagy amikor már nem bírtam, de még tágulni kellett, a dokinak csak azt hajtogattam, kezdjük már, vagy haza megyek :D A szülésznő mondta, hogy ha kijön a kisfiam, jól elveri a fenekét, hogy ilyen fájdalmakat okozott, erre amikor végre megszületett, nem hogy sírt, mikor megpaskolták a fenekét, de beleröhögött a fiam a szülésznő képébe.. :D Örök emlék lett, mert pont felvette a férjem... akkor először mindenki ledöbbent, de tőlünk zengett a kórház :D annyit nevetni mint akkor.. :D utána ahogy letoltak a tolókocsival az osztályra, akkor mondták, pihenjek, aludjak, és ha pisilni kell szóljak a nővérnek, merthogy gátmetszés stb.. Hát nekem annyira kellett pisilni mire felébredtem, hogy elfelejtettem szólni, pont jött a nővér mikor már végeztem.. Úristen kismama!! egyedül ment el?? Nem is kellett segítség? Erre csak annyit mondtam hogy dehogy, körülbelül 2 éves korom óta nem kell :D
Nagyon jókat nevettem a kommenteken így kávézás közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!