Mondtatok butaságokat, vicces dolgokat szülés/vajúdás közben?
Mondjuk ez épp az adott pillanatban a szülőszobán nem volt vicces, de talán kívülállóknak az lehet: Megkérdeztem tolófájások közben hogy "Mi lesz ha bekakilok? Meg bepisilek??" Amúgy nem történt meg de azt válaszolták hogy jajj nem látja azt senki..
Ja, csak az a 8 ember aki bent volt XD
72 %-os vagyok
Mégis volt valami vicces igaz az szülés után volt :) Megszületett a fiam, nem sokkal azután a szülésznő finoman elkezdte húzni a köldökzsinórt hogy jöjjön ki a méhlepény. Ez eléggé fájt, kicsit jajjongtam, és kérdeztem hogy nem lehetne megvárni míg kijön magától?? Mosolygott és azt mondta hogy hát az magától csak úgy nem fog kijönni.. Ki kellett nyomnom.
a császár alatt elhangzott 1-2 poén, mind az orvosom, mind az én számból :D
és nem azért, mert a császár akkora mulatság, inkább gondolom oldani akarta a feszkót, mert azért kicsit para ébren lenni egy nagy hasi műtét alatt
Haha , jót nevettem :) Köszönöm a válaszokat jöhetnek még :)
Egyszer az is előfordult, már a terhesség vége felé jártam, elmentünk anyósomékkal lakást nézni , akkor akartak venni újat.
A baba pedig rugdosta a húgyhólyagom , de annyira , hogy be is pisiltem. A párom látta és felkiáltott, hogy úristen elfolyt a magzatvíz menjünk szülni. Mondom dehogy megyünk, csak bepisiltem.
Akkora nevetés tört ki . Bár egy pillanatra én is megijdetem.
Nem gondoltam volna, hogy 20 évesen össze pisilem magam :D
Ezek ugyan nem szóbeli dolgok, de ahogy siettünk a kórházba véletlenül csak az egyik lábamat borotváltam le, és már a kórházban vettem észre, úgyhogy úgy szültem, egy sima és egy szőrös lábbal.
Egyik fájás közben pedig szegény férjemnek véletlenül lekevertem egy nagyot még a szemüvege is lerepült.
Azt hiszem ennyi. A doki próbált viccelődni és oldani a hangulatot, de nem emlékszem mikkel ... és arra sem, hogy mit válaszoltam :D.
Császár közben ugye 2 orvos volt. A fogadottam és egy doktornő.
Mivel engem minden érdekelt, ezért folyton kérdezgettem. A doktornő tök aranyosan válaszolgatott.
Az egyik kérdésemre: "Most mi történik?"
Elkezdte kifejteni, hogy "most hatolunk be a méhbe.." erre én:
" ja, érzem, hogy mélyen vannak bennem"
Nevetnek, erre a dokim:
"hölgyem , igaz, hogy a lába között állok, és magán nincsen bugyika...de az én nadrágom fel van húzva"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!