Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mondtatok butaságokat, vicces...

Mondtatok butaságokat, vicces dolgokat szülés/vajúdás közben?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 09:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
Hát, voltak vicces szituk. Az orvosom konkrétan eltűnt. Éreztem, hogy nyomnom kell, a doki meg sehol. Üvöltöztem a férjemmel, hogy a pokolból is kerítse elő. Ő kirohant és visszatért két vadidegen fiatal rezidenssel. Őket szedte fel a folyosóról. Mikor megláttam őket, eldurrant az agyam, hogy a férjemre még ennyit sem lehet bízni :D Persze utólag megbántam, de akkor nagyon mérges voltam és féltem. Aztán persze előkerült a dokim is. A szülés után pedig amikor "tisztították" a méhemet, a szülésznő a könyökével kezdte nyomkodni a hasamat. Akkor egy jó nagyot csaptam a kezére, szegénynek be is vörösödött. :) Utólag elnézést kértem tőle, de 16 óra vajúdás és 40 perces kitolás ezt hozta ki belőlem :)
2015. máj. 9. 12:30
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Én csak annyit mondtam, hogy soha többé nem szexelek.
2015. máj. 9. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk ez épp az adott pillanatban a szülőszobán nem volt vicces, de talán kívülállóknak az lehet: Megkérdeztem tolófájások közben hogy "Mi lesz ha bekakilok? Meg bepisilek??" Amúgy nem történt meg de azt válaszolták hogy jajj nem látja azt senki..

Ja, csak az a 8 ember aki bent volt XD

2015. máj. 9. 12:31
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

72 %-os vagyok

Mégis volt valami vicces igaz az szülés után volt :) Megszületett a fiam, nem sokkal azután a szülésznő finoman elkezdte húzni a köldökzsinórt hogy jöjjön ki a méhlepény. Ez eléggé fájt, kicsit jajjongtam, és kérdeztem hogy nem lehetne megvárni míg kijön magától?? Mosolygott és azt mondta hogy hát az magától csak úgy nem fog kijönni.. Ki kellett nyomnom.

2015. máj. 9. 12:35
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

a császár alatt elhangzott 1-2 poén, mind az orvosom, mind az én számból :D

és nem azért, mert a császár akkora mulatság, inkább gondolom oldani akarta a feszkót, mert azért kicsit para ébren lenni egy nagy hasi műtét alatt

2015. máj. 9. 13:03
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Csak káromkodtam a tolófájásoknál :S
2015. máj. 9. 13:37
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Arcon lottem a dokimat a megzatvizzel. Mar teljesen kitagultam a viz nem folyt el es mondta csinaljuk proba tolast de csak picit nyomjak. En meg csak a nyomjakot hallottam. Nyomtam ahogy tudtam es kapott egy kis zuhanyt..... Akkor nem erdekelt annyira kivoltam, de utana jo parszor bocsanatot kertem. O csak rohogott
2015. máj. 9. 13:42
 18/27 A kérdező kommentje:

Haha , jót nevettem :) Köszönöm a válaszokat jöhetnek még :)

Egyszer az is előfordult, már a terhesség vége felé jártam, elmentünk anyósomékkal lakást nézni , akkor akartak venni újat.

A baba pedig rugdosta a húgyhólyagom , de annyira , hogy be is pisiltem. A párom látta és felkiáltott, hogy úristen elfolyt a magzatvíz menjünk szülni. Mondom dehogy megyünk, csak bepisiltem.

Akkora nevetés tört ki . Bár egy pillanatra én is megijdetem.

Nem gondoltam volna, hogy 20 évesen össze pisilem magam :D

2015. máj. 9. 14:38
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Ezek ugyan nem szóbeli dolgok, de ahogy siettünk a kórházba véletlenül csak az egyik lábamat borotváltam le, és már a kórházban vettem észre, úgyhogy úgy szültem, egy sima és egy szőrös lábbal.

Egyik fájás közben pedig szegény férjemnek véletlenül lekevertem egy nagyot még a szemüvege is lerepült.

Azt hiszem ennyi. A doki próbált viccelődni és oldani a hangulatot, de nem emlékszem mikkel ... és arra sem, hogy mit válaszoltam :D.

2015. máj. 9. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

Császár közben ugye 2 orvos volt. A fogadottam és egy doktornő.

Mivel engem minden érdekelt, ezért folyton kérdezgettem. A doktornő tök aranyosan válaszolgatott.

Az egyik kérdésemre: "Most mi történik?"

Elkezdte kifejteni, hogy "most hatolunk be a méhbe.." erre én:

" ja, érzem, hogy mélyen vannak bennem"

Nevetnek, erre a dokim:

"hölgyem , igaz, hogy a lába között állok, és magán nincsen bugyika...de az én nadrágom fel van húzva"

:D

2015. máj. 9. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!