Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Légyszi, valami szülésindító...

Légyszi, valami szülésindító praktikátok van?

Figyelt kérdés

41 hetes vagyok. Hétfőn azaz 41+4 naposan kell befeküdnöm és akkor indítanak. De szeretném ha természetes praktikákkal indulna meg. Már totál kivagyok. Van egy 19 hónapos kislányom is mellette.

Nst, foow teljesen rendbe. Vettem meleg fürdőt, lépcsőzök de semmi. Van esetleg valami más? Férjem szexelni nem akar mert fél hogy valami bajt csinál meg hogy akkor folyik el épp a magzatvíz és akkor megundorodik.

2015. máj. 7. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én mindent próbáltam. Szex, csípős étel, lépcsőzés, ugrálás. Végül csak az oxitocin segített :)
2015. máj. 7. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Szintén mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, még az oxitocin se segített, császár lett a vége.
2015. máj. 7. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Hogy nekem ettől, vagy mástól indult e be, nem tudom, de azért leírom.

Délben ettem, délután csak kekszet..egész nap sétáltam. A lépcsőzés állítólag veszélyes is lehet...szóval inkább simán séta.

Este nem vacsiztam, 3szor tusoltam jó meleg vízben.

A szülésznő mondta, hogy ha éhesek kibújnak :)

Meg erre még egy kis szex lenne jó.:)

2015. máj. 7. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
A szülésznő szerint a lépcsőzés terheli a lepényt, ezért veszélyes. A szex a legjobb (prosztaglandin, ami az ondóban van, puhítja a méhszájat), az orgazmus pedig összehúzódásokat válthat ki. De ha nincs itt az ideje, tök mindegy, fejen is állhatsz. A papír és a valóság néha nagyon különböző tud lenni. A férjed picit infantilisen áll a krédéshez. A burok pedig jó eséllyel vajúdás alatt szakad ki, de számomra érthetetlen, hogy hogy lehet megundorodni valakitől egy ilyen apróság miatt. Pisilni se látott még soha? 2 gyerek után?
2015. máj. 7. 19:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor rosszul írtam. Nem megundorodik tőlem, de nem tudom máshogy megfogalmazni. Kicsit kellemetlen lenne neki is és nekem is.
2015. máj. 7. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:

En meghivom a kismamat rendelesre .

Egy belso vizsgalattal meglazitom a burkot a mehszajtol

Majd kapnak egy evokanal ricinust estere es szexet tanacsolok a ricinus elott.

ez a koktel + buroklazitas 48 oran belul szuleshez vezet foleg ha mar szultel

2015. máj. 7. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Ingereld a mellbimbód.
2015. máj. 7. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

- ananász (sokat)

- csípős kaja

- bábakoktél

- szex

2015. máj. 7. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Tényleg szex, hipp-hopp megvolt a lányom, pedig első szülés volt!
2015. máj. 10. 08:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Tényleg szex, hipphopp megvolt a lányom, pedig első szülés volt!

Még akartam mondani, hogy a hastánc némely mozdulata, a csípőringatás is hatásos lehet, ha esetleg hastáncoltál valamikor.

2015. máj. 10. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!