Persze semmi olyanra nem gondolok,amivel árthatok magunknak,csak természetes dolgok érdekelnek. Hallottam valahol a Ricinus olajat. Ha pl limonádéban iszom meg,úgyis hatásos,nemcsak a bábakoktélban? Mert azt nem merem kipróbálni. Azért szeretném,ha beindulna,mert az előző császár volt,most simára készülünk,de csak akkor,ha beindul,különben ismét császár lesz két hét múlva.
2014. máj. 28. 16:48
1/10 anonim válasza:
A ricinusolajat elfelejteném a helyedben mert belekakilhat a vízbe a pici tőle.
Nekem nem vált be semmi. A várakozás vált be, semmi más sajna.
2014. máj. 28. 16:51
2/10 anonim válasza:
némelyik szülésznő ajánlja a bábakoktélt, egyeztess a tiéddel
2014. máj. 28. 16:57
3/10 anonim válasza:
Ha nem akar kibújni, nem is fog. Én a kiírás napjától MINDENT (de szó szerint mindent) kipróbáltam, de semmi nem hatott. :((( 41. hét végén indítottak.
Ezek a ricinus olaj és társai hasmenést okoznak, de ha nincs itt az idő, akkor nem lesz belőle fájás, csak egy szimpla hasmenés. :)
2014. máj. 28. 17:04
4/10 anonim válasza:
Sex:)
2014. máj. 28. 17:04
5/10 anonim válasza:
szex, így van!
Ejakulátum prosztaglandin tartalma... nem akarlak untatni a részltekkel. Szal Szex. :) Vagy legalábbis ejakulátum. És a málnalevélteát nagyon jó szívvel ajánlom!
2014. máj. 28. 17:58
6/10 anonim válasza:
Nekünk a szex sem jött be. Ma töltöttem be a 41. hetet. A kiírt nap óta 5x próbálkoztunk, hátha.... hát nem. :( Holnap indítanak oxival.
2014. máj. 28. 21:22
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hallottam homeopátiás bogyokról,amik állítólag használnak,de nem okoznak gondot,vagyis nem károsak. Holnap beszerzem őket,hátha... Kedves utolsó neked is kitartást kívánok! Ha használnak a bogyók,megírom majd.
2014. máj. 28. 21:54
8/10 anonim válasza:
Az elsovel ittam szorgalmasan a malnalevelet es a homeos bogyokat is szedtem. 10 nap tulhordas utan a szex rogton segitett. Most a 2-nal csak ezzel fogunk probalkozni!
2014. máj. 28. 22:34
9/10 anonim válasza:
én 38 hetesen és 5 naposan lefeküdtem hosszú idő után a vőlegényemmel és másnap 9re már a kezemben volt a kisfiam :)
2014. jún. 5. 16:15
10/10 anonim válasza:
41 heten a burkot meglazitom kezzel a mehszajtol.
48 ora mulva ujra majd ricinust kap a kismama.
Nekem ez mindig bejon.
Egy ugyes szuleszno ha a mehszaj min 1-2 cm nyitott tud burkot lazitani.
Ricinus max 2 evokanal kell egy evokanal vodka es kalium tartamu gyumile.
Neha beontessel inditok de soha nem a 41 het elott.
Neha a mehszaj total eretlen ilyenkor 48 orankent probalkozunk es szexre biztatom a kismamat ha nem is hasznal kellemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!