Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki eléggé szűk ott belülről,...

Aki eléggé szűk ott belülről, annak hüvelyi szülés után hogyan alakult a szexuális élete?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy utána kitágul a hüvely,és a behatolás könnyebb lesz?És annak lehet realitásalapja,hogy a hüvelyben levő apró bőrkinövések eltűnnek a hüvelyi szülés folytán (egyik orvos ezt mondta)?Egyáltalán, milyen a szex szülés után?Kicsit félek,mert szűk a csípőm,és belül is az vagyok, nem tudom,hogy fogom tudni hagyományos módon megszülni a gyereket,félek a hosszas vajúdással együtt járó komplikációktól,ugyanakkor lehet,hogy esetemben jól jönne,hogy a hüvelyem kitágul.
2015. máj. 7. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az osszes ferfi ismerosom allitasa szerint soha nem lesz mar olyan szuk "ott", mint szules elott. Persze, az egy izom, ugyh visszahuzodik, de a regi mar sosem lesz. En is szuk vagyok, de en csaszarral szultem, ugyh a helyzet "ott" valtozatlan :)
2015. máj. 7. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos én is fiús alkat vagyok, szűk csipő, és a hüvelyem is szűk. Már a másodikat szültem, de lenn nemigen van változás, tény, hogy könnyen, gyorsan szültem mindkettőt, és intim tornáztam (ill. tornázom ha sikerül összehozni). a szexet egyébként jobban élvezem, mint előtte, de a szűkösség megmaradt. Én is tartottam tőle, hogy kitágulok, de a párom szerint nem így történt és én sem érzem az ellenkezőjét.
2015. máj. 7. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Első gyerek császáros, második sima szülés, épp 10 hetes. Én nagyon féltem, hogy kitágulok, előtte "pontjó" volt. Kínomban mondtam is a dokinak, hogy öltse szűkre, ő nem nevetett, azt mondta olyanra varrja mint volt. Hát, lehet mégis szót fogadott, eddig kétszer próbálkoztunk, hát elég szűk, sőt, túl szűk lett. Kíváncsi vagyok a későbbiekre.
2016. szept. 20. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!