Szülés után szexuális élet?
Én már szültem, de nem úgy gondolok a vaginámra mint a baba átjáróra... :D
Szültem, oké, azóta felépültem, újra jó a szex, nem foglalkoztat az hogy ott bújt ki a kisfiam.
Ha tényleg ennyire zavar téged ez az egész, érdemes lenne beszélned erről orvossal, de majd csak közvetlen gyerekvállalás előtt, addig még lehet hogy kivered a fejedből ezt a furcsa gondolatot.
3/4 Időpont ma 10:35
Szerinted a hüvelyen át jön ki a vizelet? Hány éves vagy, 10?
Az a húgycső!
Ês a húgycső szerinted hol van???
Igen közel ahhoz a helyhez, amin átmegy a gyerek...a férfiakról nem is beszélve!
Nézd, szerintem előre eldönteni azt, hogy majd a valamikori szülés után hogy fogsz viszonyulni a szexhez, hát, jó nagy marhaság :)
És ha urambocsá' császárod lesz? És ha epidurállal szülsz, vagy minimális fájdalommal? Ha nem okoz traumát a szülés? Ha megúszod vágás nélkül, és másnap már vígan ücsörögsz? Ha majd alig bírod ki a 6 hetes kontrollig, mert tombolnak majd a hormonjaid?
Majd ha tényleg lesznek ilyen gondjaid, akkor menj el szakemberhez. Addig meg nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!