Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után szexuális élet?

Szülés után szexuális élet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még nem szültem, de néhány év múlva tervben van a gyerekvállalás. Az a baj, hogy már most a hideg kiráz a szülés utáni szeretkezéstöl. Nem tudom elképzelni, hogy ahonnan egyszer a babám bújik ki az a hely úra azöröm forrása legyen. Szerintetek érdemes lenne a várandósság alatt majd felkeresni egy szakembert ezzel kapcsolatban?
2014. okt. 2. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, előre foglalkozz a problémákkal, amik benned felmerülnek, utólag nehezebb. A szüléssel nem szűnsz meg nő lenni, ember lenni. A test pedig nem csak egy funkcióra képes, szépen is néznénk ki, hogy ott, ahol rágsz, nem vehetsz levegőt..., vagy ott, ahol ülsz nem kakilhatsz, stb. A test sokféle dologra képes, a te tested is. Szoptatni is fogsz és amikor nem anya szerepben vagy, hanem női szerepben, az egyik erogén zónád marad a melled. Ilyen szép és összetett a rendszer :)
2014. okt. 2. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, bar nem teljesen ertem a logikadat.
2014. okt. 2. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
hát a logikád mentén: az nem zavar, hogy ott,ahol kijön a pisi,az a hely az öröm forrása is lehet??
2014. okt. 2. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már szültem, de nem úgy gondolok a vaginámra mint a baba átjáróra... :D

Szültem, oké, azóta felépültem, újra jó a szex, nem foglalkoztat az hogy ott bújt ki a kisfiam.

Ha tényleg ennyire zavar téged ez az egész, érdemes lenne beszélned erről orvossal, de majd csak közvetlen gyerekvállalás előtt, addig még lehet hogy kivered a fejedből ezt a furcsa gondolatot.

2014. okt. 2. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

3/4 Időpont ma 10:35

Szerinted a hüvelyen át jön ki a vizelet? Hány éves vagy, 10?

Az a húgycső!

2014. okt. 2. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ês a húgycső szerinted hol van???

Igen közel ahhoz a helyhez, amin átmegy a gyerek...a férfiakról nem is beszélve!

2014. okt. 2. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem előre eldönteni azt, hogy majd a valamikori szülés után hogy fogsz viszonyulni a szexhez, hát, jó nagy marhaság :)

És ha urambocsá' császárod lesz? És ha epidurállal szülsz, vagy minimális fájdalommal? Ha nem okoz traumát a szülés? Ha megúszod vágás nélkül, és másnap már vígan ücsörögsz? Ha majd alig bírod ki a 6 hetes kontrollig, mert tombolnak majd a hormonjaid?

Majd ha tényleg lesznek ilyen gondjaid, akkor menj el szakemberhez. Addig meg nyugi.

2014. okt. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!