Rövidlátó anyukák tudnak szülni hüvelyi úton?
Figyelt kérdés
Nekem -4es a szemem, és a dokim tegnap azt mondta, hogy nem biztos, hogy szülhetek természetes úton:-(((
Hétfőn kell mennem a szemészetre szakvéleményért.
Volt valaki ilyen helyzetben, és van esélyem természetes úton szülni?
37 hetes kismama
2008. aug. 29. 07:20
1/4 anonim válasza:
A szemfenék vizsgálat eldönti.Én is voltam szemésznél,igaz nekem továbbromlott a szemem,és most úgy néz ki,h megint megérett az erősebb lencse.
Persze,h van.Van a ki -6os lencsével is természetes úton szült,mert jó állapotban van a szeme.Nem kell félni.
2/4 anonim válasza:
Nekem -9 dioptriás az egyik szemem és a doki - aki a természetes szülés hive - azt mondja szülhetek hüvelyi uton - és úgy is szeretnék. Nekem a császár=mütét - a szülés pedig természetes folyamat(kellene legyen). Mindenképp kikérem a szemész véleményét is mielőtt döntök.
3/4 anonim válasza:
Én 8 hónappal ezelőtt természetes úton szültem a kislányomat -6 dioptriás szemmel,ami szerencsére azóta sem romlott. Én is voltam szülés előtt szemorvosnál és valóban a szemfenék állapota a döntő. Mindenképp menj el,megvizsgál és ha mindent rendben talál szerintem semmi akadálya a természetes szülésnek. Egy dolgot javasolt csak hogy mindenképp szemüvegben szüljek annak ellenére hogy én mindig kontaktlencsét használok,igy is tettem és semmi probléma nem volt. Könnyű szülést és sok boldogságot kivánok!
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Hosszú lesz ez a hétvége, de hétfőn minden eldől...
Jó babázást nektek!
2008. aug. 29. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!