Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rövidlátó anyukák tudnak...

Rövidlátó anyukák tudnak szülni hüvelyi úton?

Figyelt kérdés

Nekem -4es a szemem, és a dokim tegnap azt mondta, hogy nem biztos, hogy szülhetek természetes úton:-(((

Hétfőn kell mennem a szemészetre szakvéleményért.

Volt valaki ilyen helyzetben, és van esélyem természetes úton szülni?

37 hetes kismama

2008. aug. 29. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szemfenék vizsgálat eldönti.Én is voltam szemésznél,igaz nekem továbbromlott a szemem,és most úgy néz ki,h megint megérett az erősebb lencse.

Persze,h van.Van a ki -6os lencsével is természetes úton szült,mert jó állapotban van a szeme.Nem kell félni.

2008. aug. 29. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem -9 dioptriás az egyik szemem és a doki - aki a természetes szülés hive - azt mondja szülhetek hüvelyi uton - és úgy is szeretnék. Nekem a császár=mütét - a szülés pedig természetes folyamat(kellene legyen). Mindenképp kikérem a szemész véleményét is mielőtt döntök.
2008. aug. 29. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 8 hónappal ezelőtt természetes úton szültem a kislányomat -6 dioptriás szemmel,ami szerencsére azóta sem romlott. Én is voltam szülés előtt szemorvosnál és valóban a szemfenék állapota a döntő. Mindenképp menj el,megvizsgál és ha mindent rendben talál szerintem semmi akadálya a természetes szülésnek. Egy dolgot javasolt csak hogy mindenképp szemüvegben szüljek annak ellenére hogy én mindig kontaktlencsét használok,igy is tettem és semmi probléma nem volt. Könnyű szülést és sok boldogságot kivánok!
2008. aug. 29. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Hosszú lesz ez a hétvége, de hétfőn minden eldől...

Jó babázást nektek!

2008. aug. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!