Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nincs tb támogatásom,...

Ha nincs tb támogatásom, akkor bemehetek szülni a kórházba?

Figyelt kérdés
Vagy utána mindenképp kiküldik a csekket?
2015. máj. 1. 16:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem tűnhetek fel a navnak,még nem nem lenne jó hogy számlázzák a tartozást.
2015. máj. 1. 17:33
 12/25 anonim ***** válasza:
lehet kerni reszletfizetest, sot elengedest is meltanyolhato helyzetben! gondold at nyugodtan, ne a felelem vezessen! latod meg itt is van aki felajanlja , hogy segit. amugy az orokbeadasnak is nagy eselye van, marmint sokan akarnak innen orokbefogadni tudom, amerikabol is. ismerek olyat aki ezzel foglalkozik. lehet hogy sokkal jobb elete lesz ugy majd mint itt lett volna. es akkor is jo anya vagy, ha eselyt adsz neki erre. de barhogy lesz ne fel a Nav-tol---ebben az orszagban a renomeja elegge szar ugyis, bar persze ez nem ment fel minket sajnos az adozas alol, de irnod kell kerelmet a reszletfizetesre, vagy az elengedesre.
2015. máj. 1. 18:05
 13/25 A kérdező kommentje:

Sajnos részletekbe sem tudom kifizetni.Segítsetek kb mennyi lehet még hátra?

[link]

2015. máj. 1. 18:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Talán 18 hetes lehetsz. Vagy nem ezt kérdezted?
2015. máj. 1. 19:14
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Azért szép, hogy felajanlom a segitsegem és lepontoznak...

na mindgy. Van rvos rokonom is... ha nem az ország másik végén elsz..

gondolhatod, hogy én szeretnem a babát, de nem így van! Van sajátom Szerencsre. Csak aztszeretném, ha a szulessel es a babaval is minden rendbrn lenne... mindezt úgy hogy az anyansk is jó legyen! Tényleg segíthetek...

de persze csak azon lehet, aki hagyja.

no ennyi.

Kérdező ha ugy gondold barmikor irhatsz. Csak bizni tudok benne, hogy kórházban születik majd a kicsi...

2015. máj. 1. 19:29
 16/25 anonim ***** válasza:
AMúgy milyen kérdés az hogy mennyi lehet még hátra... kép alapján akár ebéd után is nézhetsz ki így..Számoldki ha nem megy van netes kalkuláltor... nem bántásként mondom. De ezt illene tudnod.. sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy.
2015. máj. 1. 20:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kezd egyre kamu szagúbb lenni a kérdés...
2015. máj. 1. 21:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Komolyan töröltetted amit írtam, hogy mely alapítvány tud segíteni orvost szerezni és örökbefogadó családit találni!? Na így segítsen neked legközelebb az ember.
2015. máj. 1. 23:15
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu... remélem nem lesz ilyen iselkedéssel soha gyermeked!!itt látszik dugáshoz nem kell ész!!
2015. máj. 2. 06:15
 20/25 anonim ***** válasza:
ha kamu is egesz..szegyellheti magat aki ilyeneket ir be unalombol. jobb is akkor ha kamu. Viszont amit jo volt latni az az, hogy vannak meg olyan emberek akik oszinten segitenenek masnak-meg akkor is ha idegenrol van szo. ennek az egynek orultem mert ritka ebben a vilagban mar
2015. máj. 2. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!