Ha 37,6°C-os hőemelkedésem van, holnap bemehetek
iskolába?
Könyvből otthon is tudod pótolni aztán utánaolvasod a jegyzeteket.
2014. febr. 24. 21:09
2/13 A kérdező kommentje:
köszi.. de tudod ez nem így működik, töriből tök mást tanítanak, mint a tankönyv. megtanítják, ami nincs benne, és nem, ami benne van. persze, van metszethalmaz, de az anyagnak kb. 60%-a
Szerintem dönts reggel.
Mert bemenni bemehetsz, de fejfájósan, félálomban pont annyi ragad rád mintha otthon maradtál volna.
2014. febr. 24. 21:19
Szerintem is, majd reggel meglátod mi lesz. Ez nem magas, csak egy kis hőemelkedés, vehetsz be gyógyszert, lehet elmúlik tőle. Másod nem fáj? Ha csak a fejed fáj, elmehetsz suliba, de akkor mindenképp vigyél magaddal, ha ott jönne rád a fájdalom. Ha pedig nagyon rosszul érzed magad, akkor tényleg, nem tudnál rendesen figyelni, úgy ne menj be. A jegyzetet majd elkéred egy barátodtól, esetleg, ha reggel van törióra menj be, utána meg kéretőzz el. Döntsd el, de szenvedni ne menj be, inkább gyógyulj otthon!
2014. febr. 24. 22:16
*vigyél magaddal gyógyszert
2014. febr. 24. 22:16
én lehet annyival már nem mennék be, mert én már 37,4-nél nagyon sz*rul vagyok... nekem most ebben a pillanatban 37,2 de nagyon érzem, hogy nem okés valami :S. Ez teljesen alkat függő... ha jól érzed magad akkor menj, de ha reggel rosszabbul leszel akkor szerintem maradj. 1-2 nap nem a világvége.
2014. febr. 24. 23:44
37,6 és azon gondolkodsz, bemenj-e? Ne viccelj már... :)
Ha a lázmérő és a leolvasás pontatlanságát is figyelembe vesszük, akkor bőven normális tartományban van a testhőmérsékleted.
Aki meg 37,2-nél rosszul van, az vajon akkor is rosszul lenne, ha mondjuk éppen a reptérre kellene indulni, mert mennek a családjával egy szuper 1 hónapos USA-körútra (ide akármilyen általa nagyon-nagyon vágyott dolog behelyettesíthető) ? Na? Ugye, hogy nem? :) Ennyit az "alkatról"...
2014. febr. 25. 16:21
8/13 A kérdező kommentje:
na emberek semmilyen gyógyszert nem vettem be se ma, se tegnap, makk egészséges vagyok, és bementem ma. :D izzadtam éjjel, meg ma is egy kicsit, de oké már minden elvileg. csak ne essek vissza:D
Szerintem jobb, ha egy napot pihensz, de te érzed hogy mi a helyzet.
Az előttem válaszolönak csak annyi, hogy nekem az átlaghőm 35.7, 36.4 között van, és nálam, mindig előbb van a gond, aztàn mérek lázat, és 37.2, 37.5 az már láz a javából mármint nekem, de tényleg egyén függő!!
2014. febr. 25. 18:04
16:21: Igen, képzeld el ugyanúgy rosszul érezném magam. Fájna a fejem, rossz közérzet stb. és imádkoznék, hogy mire leszállunk addigra jobban legyek és ne ez csessze el a nyaralás első pár napját. Köszönöm szépen a megértést :).
2014. febr. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések: