Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha 37,6°C-os hőemelkedésem...

Ha 37,6°C-os hőemelkedésem van, holnap bemehetek iskolába?

Figyelt kérdés
Igazából ma fájt a hátam, meg ma aludtam is egy kicsit, de az iskolát is fontosnak tartom, mert utána pótolhatok, ha hiányzom. Be szabad szerintetek holnap mennem? Vagy függjön attól, hogy holnap reggel hogy érzem magam?
2014. febr. 24. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Könyvből otthon is tudod pótolni aztán utánaolvasod a jegyzeteket.
2014. febr. 24. 21:09
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi.. de tudod ez nem így működik, töriből tök mást tanítanak, mint a tankönyv. megtanítják, ami nincs benne, és nem, ami benne van. persze, van metszethalmaz, de az anyagnak kb. 60%-a
2014. febr. 24. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dönts reggel.

Mert bemenni bemehetsz, de fejfájósan, félálomban pont annyi ragad rád mintha otthon maradtál volna.

2014. febr. 24. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, majd reggel meglátod mi lesz. Ez nem magas, csak egy kis hőemelkedés, vehetsz be gyógyszert, lehet elmúlik tőle. Másod nem fáj? Ha csak a fejed fáj, elmehetsz suliba, de akkor mindenképp vigyél magaddal, ha ott jönne rád a fájdalom. Ha pedig nagyon rosszul érzed magad, akkor tényleg, nem tudnál rendesen figyelni, úgy ne menj be. A jegyzetet majd elkéred egy barátodtól, esetleg, ha reggel van törióra menj be, utána meg kéretőzz el. Döntsd el, de szenvedni ne menj be, inkább gyógyulj otthon!
2014. febr. 24. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
*vigyél magaddal gyógyszert
2014. febr. 24. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
én lehet annyival már nem mennék be, mert én már 37,4-nél nagyon sz*rul vagyok... nekem most ebben a pillanatban 37,2 de nagyon érzem, hogy nem okés valami :S. Ez teljesen alkat függő... ha jól érzed magad akkor menj, de ha reggel rosszabbul leszel akkor szerintem maradj. 1-2 nap nem a világvége.
2014. febr. 24. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:

37,6 és azon gondolkodsz, bemenj-e? Ne viccelj már... :)

Ha a lázmérő és a leolvasás pontatlanságát is figyelembe vesszük, akkor bőven normális tartományban van a testhőmérsékleted.

Aki meg 37,2-nél rosszul van, az vajon akkor is rosszul lenne, ha mondjuk éppen a reptérre kellene indulni, mert mennek a családjával egy szuper 1 hónapos USA-körútra (ide akármilyen általa nagyon-nagyon vágyott dolog behelyettesíthető) ? Na? Ugye, hogy nem? :) Ennyit az "alkatról"...

2014. febr. 25. 16:21
 8/13 A kérdező kommentje:
na emberek semmilyen gyógyszert nem vettem be se ma, se tegnap, makk egészséges vagyok, és bementem ma. :D izzadtam éjjel, meg ma is egy kicsit, de oké már minden elvileg. csak ne essek vissza:D
2014. febr. 25. 18:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha egy napot pihensz, de te érzed hogy mi a helyzet.

Az előttem válaszolönak csak annyi, hogy nekem az átlaghőm 35.7, 36.4 között van, és nálam, mindig előbb van a gond, aztàn mérek lázat, és 37.2, 37.5 az már láz a javából mármint nekem, de tényleg egyén függő!!

2014. febr. 25. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
16:21: Igen, képzeld el ugyanúgy rosszul érezném magam. Fájna a fejem, rossz közérzet stb. és imádkoznék, hogy mire leszállunk addigra jobban legyek és ne ez csessze el a nyaralás első pár napját. Köszönöm szépen a megértést :).
2014. febr. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!