Ha terhes lennék és höemelkedésem van közben hasmenésem attól el mehet a baba?
A D vitamin semmit se számít.
Ha elég erős mwgmarad, ha nem, akkor egy tüsszentéstől is elmegy
én 5 hetesen estem át egy mandulagyulladáson, a lázam 39-40 fok volt, két éjszakán át tartott. Szedtem rá rubophent és streptilst, mert persze nem tudtam hogy terhes vagyok. Majd utána még két hétig antibiotikumot a mandulagyulladásra, de ezt már a terhesség tudatában, a dokival megbeszélve.
Megmaradt a baba :) Beszéld meg a szervezeteddel hogy jobban leszel, én ahogy megcsináltam a tesztet, közöltem hogy akkor kész, láz stop, innentől nem lázasodhatok be, és attól a perctől lement a lázam és többet nem jött vissza.
Szedj C vitamint, kalciumot, feküdj rengeteget, a hasmenés ellen igyál sok folyadékot, a testhődet pedig mérd, és ha 38.5 fölé megy, vegyél langyos zuhanyt, vagy vizes törülközővel borogasd a lábad és a karod.
A bebugyolálást ilyenkor nem ajánlják mert csak feljebb viszi a lázat. Öltözz fel, de azért engedd szellőzni a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!