Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha terhes lennék és höemelkedé...

Ha terhes lennék és höemelkedésem van közben hasmenésem attól el mehet a baba?

Figyelt kérdés
A hasmenèstõl nem tartok, inkább a hõemelkedèstõl fèlek (38,3). Szeretnènk kisbabát. 31-èn kène megjönni ezèrt nem szeretnèk mèg tesztelni. Nem tudom mennyire számit, de szedek D-vitamint.
2014. jan. 26. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
-_-
2014. jan. 26. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:

A D vitamin semmit se számít.

Ha elég erős mwgmarad, ha nem, akkor egy tüsszentéstől is elmegy

2014. jan. 26. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A 38.3 nem hőemelkedés felnőtt embernél. 37.5 C-ig normális, de 38 fölött már minden esetben lázról beszélünk. A láztól elvetélhetsz, árthat a babának (ilyen korán "vetélést" okoz) Hűtőfürdővel tudod csökkenteni (38,3C fokos vízbe beülsz és lassan lehűtöd 10-15 perc alatt egész hidegre) Paramax rapid gyógyszer terhesen is szedhető. D-vitaminnak semmi köze ehhez. Vegyél patikában ascorbin svat (ne előre gyártott C-vitamint) és azt eszegessed 2-4 késhegynyit naponta.
2014. jan. 26. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: A hasmenés miatt igyál sokat és egyél diétás ételeket (alma,keksz, krumpli, párolt zöldségek stb.) A 2-esnek igaza van ha erő megmarad ha nem akkor elmegy, de nem a betegség miatt hanem amúgy is elment volna. Én ugyan lázas nem voltam, de mind a 2 terhességemnél az első 3 hétben (mensi kimaradása után) meg voltam fázva, pedig én soha soha nem vagyok beteg.
2014. jan. 26. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

én 5 hetesen estem át egy mandulagyulladáson, a lázam 39-40 fok volt, két éjszakán át tartott. Szedtem rá rubophent és streptilst, mert persze nem tudtam hogy terhes vagyok. Majd utána még két hétig antibiotikumot a mandulagyulladásra, de ezt már a terhesség tudatában, a dokival megbeszélve.

Megmaradt a baba :) Beszéld meg a szervezeteddel hogy jobban leszel, én ahogy megcsináltam a tesztet, közöltem hogy akkor kész, láz stop, innentől nem lázasodhatok be, és attól a perctől lement a lázam és többet nem jött vissza.

Szedj C vitamint, kalciumot, feküdj rengeteget, a hasmenés ellen igyál sok folyadékot, a testhődet pedig mérd, és ha 38.5 fölé megy, vegyél langyos zuhanyt, vagy vizes törülközővel borogasd a lábad és a karod.

A bebugyolálást ilyenkor nem ajánlják mert csak feljebb viszi a lázat. Öltözz fel, de azért engedd szellőzni a tested.

2014. jan. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!