Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha 37,6°C-os hőemelkedésem...

Ha 37,6°C-os hőemelkedésem van, holnap bemehetek iskolába?

Figyelt kérdés
Igazából ma fájt a hátam, meg ma aludtam is egy kicsit, de az iskolát is fontosnak tartom, mert utána pótolhatok, ha hiányzom. Be szabad szerintetek holnap mennem? Vagy függjön attól, hogy holnap reggel hogy érzem magam?
2014. febr. 24. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37.6 hol normális ?? nekem 36,3 körül szokott lenni és 38 közelében már elég szarul érzem magam...
2014. febr. 26. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Ott normális, hogy mindenki retteg a láztól, ha egy tizedmilliméterrel a 37-es fölé kúszik a higany vagy alkohol a skála mellett. 38 fok alatt én nem is szoktam a lázamat csillapítani, hagyom, hogy a szervezetem tegye a dolgát.

Ennyit egy kamasznak bőven ki lehet bírni, ezzel is hatékonyabb a védekezés a kórokozók ellen, 37,5-37,6-nál nem kell pánikba esni, hogy jajistenem menjek-e suliba. Sokkal rosszabb, ha otthon a nyirkos ágyneműben fetrengsz egész nap pici hőemelkedéssel, mint ha szépen elindulsz, és "tartanod kell magadat", levegőn vagy legalább amíg a suliba érsz, stb.

Ne legyetek már ennyire nyápicok :)

2014. febr. 26. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
ez nem azon múlik ki mennyire nyápic... de ha egyszerűen én már 38 körül érzem hogy fáj a fejem,rossz a közérzetem stb. Teljesen fölösleges bemennem a suliba mert úgy se tudok figyelni,persze nem halnék bele ha bemennék de csak magamat szívatnám meg.
2014. márc. 11. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!