Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nincs TB-támogatásom a...

Ha nincs TB-támogatásom a kórházban ki kell fizetnema szülés költségeit? (ágydij, stb.. )

Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem sincs tb-m de én havonta befizetem az apehoz az egészségbiztosítási járulékot.Így biztosítva vagyok.Sajna ha nem fizeted minden költséget neked kell állnod,ráadásúl az elmaradt összegeket az apeh kéri.
2008. febr. 22. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,akkor fizetned kell mindenert.A gyors megoldas,hogy ne kelljen fizessel,menj el minnel elobb,helyileg ahova tartozol az APEH irodaba es ott kitoltesz egy nyomtatvanyt,csak a TB.kartya es ado kartyad kell hozza es mar aznaptol ervenyes a tb kartyad.Kapsz 2 csekket a tobbit postan kuldik ki.Minden honapban 4.350.-ft kell befizetned.Meg a babo szuletese elott intezd el!

Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!

2008. febr. 22. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, mindent ki kell fizetni, és nem olcsó, legalább 100 ezer forint, legalább is nekem ez volt az elszámolási lapra írva.
2008. febr. 22. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen,ki kell fizetned mindent,de ez így normális. Ha eddig nem fizetted,majd most egybe behajtják rajtad. Én a helyedben mindenképp elmennék az APEH-ba és fizetném a TB-t. A szülésen kívül nem tudhatod előre,mikor lesz még szükséged orvosi ellátásra és ha mindent teljes áron kell fizetned,az nem kevés. Gratulálok a babához!
2008. febr. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!