Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Baross utcai klinikán fogok...

A Baross utcai klinikán fogok szülni. Milyenek ott a körülmények?

Figyelt kérdés
Fogadott orvosom van. Szülésznőt fogadjak? Ha igen, akkor kit? Mennyit szoktak adni a szülésznőnek? Milyenek a körülmények? Hogy bánnak ez emberrel?
2008. aug. 28. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ott szültem császárral 4 hónapja. Dokik, nővérek (terhesambulancián)felkészültek, normálisak, persze nem túl bájosak (de nem is ez a feladatuk). Szülés alatt (nem császárra készültünk, úgyhogy vajúdás és társai voltak nálam is), mindenki kedves volt, ügyeletes szülésznő volt nagyon rendes kedves volt, de az ügyeletes dokik is nagyon kedvesek, normálisak voltk, és szerintem nagyon profi kis csapat van a Barossan. Szülés után: a csecsemősök viszont borzasztó bunkók arra számítsál, nem segítenek semmiben, ez tény, hidd el. Én alig vártam már, hogy hazamenjek. Az egészség a legfontosabb,ez a lényeg. Ja, semmi alternatív dolog nincs szüléshez, vannak egyágyasak és többágyas szülőszobák vegyesen.Vajúdás közben nem nagyon lehet mászkálni a ctg miatt,se inni se enni, de hangulatos, félhomályos kis egyágyas a szülőszobájuk.Szerintem a szülésznők ált. normálisak. Nálam egy olyan elég molett fekete rövid hajú, középkorú nő volt, sajna a nevét nem tudom, hihetetlen aranyos volt(nem fogadott).Plussz voltak tanuló szülésznők is benn (kettő). Ja, meg mikor bementünk éjjel, megvizsgált az egyik ügyeletes és ott is volt pár tanuló doki. De hát a Baross "tanító kórház"is, ez van, de akkor ez egyáltalán nem zavart.

Szóval szülésig és közben mindenki nagyon rendes, aztán a csecsemősöknél, már rosszabb a helyzet, minden szoba 4 személyes, de 2 szobára van egy WC, fürdő azaz 8 emberre, kicsit gáz szerintem.Cscsemősök bunkók, meg a sima nővérek, és orvosok sem túl kedvesek, elég leszarom stílust mutattak (szülés után). Mindegy mert akkor már csak a babódra koncentrálsz úgyis, hacsak nincs problémád a szoptatással, mint nekem volt.

2008. aug. 29. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én három hónapja szültem programozott császárral. Fogadott dokim volt, akivel mag voltm elégedve nagyon, és szerintem a többi doki is rendes. Nekem fogadott szülésznőm volt, és csak ajánlani tudom. Nem császárra készültünk, ezért fogadtuk, de a baba nem nagyon akart kibújni. De a műtét közben ott ült mellettem és végig fogta a kezem, mindent mondott, hogy épp mi történik, és minden nap benézett hozzám. És szülés előttis hetekkel már minden héten kérte, hogy hívjam, hogy mi újság. Imádtam. Akövetkező babábnál is őt szeretném. Ha írsz privit meg tudom adni a számát.

A csecsemősök tényleg bunkók. Én utolsó nap is a folyosón sírtam, mert nem segített senki a szoptatásban.

2008. aug. 29. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Az 1. válaszoló vagyok és kérdezném a 2. válaszolótól, hogy meg tudnád-e nekem írni priviben a dokid nevét és számát? Én egy elég idős dokinál szültem a Barossban és nem biztos, hogy ő lesz majd a másodiknál 2-3 év múlva, ezért szeretnék érdeklődni.

Köszönettel

2008. aug. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!