Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák! A Baross úti...

Kedves kismamák! A Baross úti klinikán milyenek a körülmények szakmailag emberileg?

Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok október elején fognak császározni.Jóval előbb be kell feküdnöm a kórházba.Hasonló helyzetűek válaszait várom.Sajnos eddig csak negatív tapasztalatokat olvastam.Köszi előre is.
2009. júl. 24. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Engem 2 hónapja császároztak ott,tervezetten.Én is rosszakat hallottam róla,de nagyon kellemesen csalódtam.Velem mindenki kedves volt,szakmailag sem volt kifogásom.Ha valamit nem tudsz akkor kérdezni kell,mindent elmagyaráznak.Szülés után 24 órát kell a császáros őrzöbe eltölteni,itt is nagyon rendese,6 óra múlva fel kell kellni.Másnap lekerülsz a gyerekágyas osztályra,ahol megkapod a picurt!!Pelenkát kell vinni és mi badyt is vittünk,azt adták rá a picire kising helyett,de ez nem kötelező.A tisztaság elment,én rosszabra számítottam,mert 2 szobára van egy fürdő-wc,de elég jó szobatársakat fogtam ki,így a tisztaságra vigyáztunk.Jó babázást!!!hidd el csodálatos lesz!!Én az előzőt a nyírőben szültem szintén császárral ott ezerszer rosszabb volt.
2009. júl. 24. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 7 hete szültem ott, igaz nem császárral, így arról nem tudok nyilatkozni. Én hajnalban estem be, így kifogtam az éjszakai ügyeletest, akinek már tele volt a hócipője, kicsit bunkó volt, de az ügyeletes nőgyógyász türelmes volt, így kompenzálta. Fogadott dokim volt, aki reggel 8 körül meg is jelent, én 7-től ctg-re voltam kötve. Folyamatosan jött a dokim is meg a szülésznő is ellenőrizgetni, végig velem voltak szülés alatt, egy rossz szavam nem lehet.

Délutánra lett meg a babám, de nem volt gyerekágyas szoba, így külön kerültünk, de másnap új szobába raktak és megkaptam a picit is. A dokim folyton bejárt, hogy hogy vagyok, a nővérek is aranyosak voltak, mindenfélét kérdeztem és segítettek.

A csecsemősök viszont nem voltak szimpatikusak, nem is adtam le a babót éjjelre, jól elvolt mellettem. És hát a fürdő tényleg nem egy nagy szám, alig vártam, hogy hazaérjek és rendesen lezuhanyozzak.

Szóval szerintem szakmailag és emberileg is szinte az egyik legjobb hely.

2009. júl. 25. 07:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat jó egészséget és babázást kívánok!!!
2009. júl. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!