19 hetes genetikai ultrahangon cisztákat találtak a babám agyában. Más eltérést nem látott az orvos, próbált is megnyugtatni, hogy ez nem okoz problémát, mégis aggódom. Mással is volt ilyen, akinek aztán egészséges babája született?
Mit jelent az, hogy nem okoz problémát? Elmúlhat, vagy hogy értette?
Bocsi, hogy én is csak kérdezek, a témához hozzászólni nem tudok, csak érdekelne, mit jelent ez pontosan.
Javaslom a Bajcsy Zsilinszky kórház genetikai rendelését,ingyenes,nem kell időpontot kérni.
Kedd-csütörtök délután van rendelés asszem 12-13 órától.
De én 6 órát ültem ott úgy hogy 3-ra mentem úgyhogy könyvet,kaját üditőt vigyél.
Dr Ferenczy nagyon érti a dolgát.
Nagyon drukkolok!
én csak azt tudom mondani, hogy az orvosod gondolom látott már ilyet többet, és aztán az orvosok tényleg nem mondanak olyat, hogy felszívódhat, ha nincs rá nagy esély.
szóval szerintem a leírtak és az orvosod véleménye alapján jók a kilátások, és most biztos nem úgy tűnik, de hamar eltelik ez a pár hét és mehetsz kontrollra, ahol drukkolok, hogy rendben legyen minden!
Én is bízom benne, hogy rendben lesznek a dolgok, csak hát ilyenkor elég nehéz a várakozás. De biztos így van ez mindig, ha az ember gyerekéről van szó.
Mindenesetre köszönöm a biztatást.
Találtam neked egy régebbi kérdést, itt az egyik válaszolónál is ez volt,talán megnyugtat egy kicsit:
3-mas válaszolót nézd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!