Maternity Magánklinika vs. Róbert Magánklinika?
Mindkét klinikán voltunk,tapasztaltunk jót és kevésbé jót,az orvos mindkét helyen szimpatikus,és segítőkész volt.
Szeretnénk dönteni lassan..
Bármilyen tapasztalatot szívesen veszek
A Maternityben több a császár, viszont az igazgató szaktudása és elvárása a kollegák felé nem elhanyagolható szempont. Nekem a barátnőm szült nála azután, miután már mindenki más lemondott róla. A teherbeesése előtt is a halálból hozta vissza. (más kórházban eltolták a műtétjét, így életveszélyes szövődménye lett)
Maximálisan meg volt elégedve mindennel.
Én magam a Róbert klinikán szültem. Sjnos én nem tudok pozitívan nyilatkozni, kivétel a gyermekágyon töltött napok. A szülésznő pokrócul viselkedett (szerencsére váltás lett így nem ő maradt), az orvosom elvitt a császár irányába, pedig ez nem lett volna indokolt. Valószínű nem jól választottam orvost... arról nem is beszélve, hogy a végösszeg több volt, amit a számla mutatott, mert az orvos tudtomra adta, hogy többet vár...megadtam neki, de többet nem mentem vissza.
A terhesgondozáson órákat vártam. Kérem szépen ez egy magánklinika, tartsák már be az időpontokat!
Köszönöm!
Kedves Utolsó,megírnád-akár privátban is-a szülésznő/orvosod nevét,félek,nehogy ilyenbe belefussak.
Mindkét kórházban jártunk és sajnos mindkét helyen hihetetlenül sokat kellett várni(Róbertben 35 perc nyúszás volt,Maternity-n 50 perc),ami engem is meglepett.Ha ez mindennapos,és minden alkalommal így van,akkor valóban van még hova fejlődni a magán eü-nek is.
A Maternity-től valóban annyi tart vissza,hogy nagyon sok orovosukok a SOTE I-ről jött át,amely ugye egy klinikai hely,nem a legalternatívabb,természetbarátabb.Ráadásul nekem onnan pont,hogy nagyon negatív élményeim vannak.
Maternity-ben szultem. Termeszetes uton. Csak ajanlani tudom. Maximalis felkeszultseg; figyelem es kenyelem. A masodikat is ott fogom szulni, ha lesz.
Ha van kerdesed,irj privatot.
Kedves Utolsó,megkérnélek,hogy ha van egy kis időd írd meg,hogy ki volt az orvosod-szülésznőd.
Elég sok fórumot átolvastam,valószínűleg a Róbert mellett döntünk,de orvos még nem tudom ki lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!