Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Del-pestibe az Apukak se...

A Del-pestibe az Apukak se latogathatjak meg a babakat? Mi a szokas?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a csalad uvegfalon keresztul nezheti meg a jovevenyt. Az apukakat azert beengedik latogatni? Nem szivesen zarnam ki a ferjem a dolgobol. Meg nem vagyok terhes, de most szeretnek nogyogyaszt valltani, es akkor mar celiranyosan, korhazzal egyutt keresnek dokit...
2015. ápr. 11. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Apukák sem jöhetnek be, csak az üvegajtón át nézhetik a babát. Ez azért van, mert a szobában 3-4 anyuka szoptatni szeretne és nem igazán kényelmes senkinek sem, ha ott ül egy vagy akár több idegen férfi.

De van alapítványi szoba, ahol este hatig apuka is benn lehet.

2015. ápr. 13. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt, akkor ebbol masik korhaz lesz! Megertem az indokot, de intelligens ember megkerdezi, hogy bejott-e, kimenjen-e. Legalabbis az en elso szulesemnel (videken) igy volt. Tudom, hogy van alapitvanyi, de felek, hogy nem jutunk hozza. Azert koszonom a valaszodat! :)
2015. ápr. 13. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Sote II-n anyuka a babával együtt látogatási időben kint lehet a váró részben.
2015. ápr. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!