A győri kórházban a szülészeten a babákat van lehetőség megnézni kivetítőn?
Hát nekem más a véleményem a győri szülészetről.
A dokim és a szülésznőm nagyon rendes volt, de a többi nővér...
Egyágyas szobában voltam ikrekkel. egy nap kb egyszer néztek ránk. Császáros voltam. más a műtőben bemutatkoztak a segédek. nem tudtak megbökni mert tiszta ödéma voltam. meg beszóltaak hogy mekkora hasat növesztettem. Azt hozzáteszem hogy 2db 3 kg babát hordtam 37+6 hétig a 160 cm magasságommal.
a 3. nap éjjelén vitték el a babákat nagykegyesen hogy tudjak pár órát aludni de már hajnalban hozták is vissza őket. Arról nem is beszélve hogy mindkét babát szoptattam de már sokszor bőgve annyira fájt. nekem nem voltak segítőkészek :(
6-os vagyok
úgy sajnálom, hogy ilyen rossz élményben volt részed! 3. császárom volt januárban,Vajda dr a kezelőorvosom, csodálatos élmény volt...talán túl görcsös voltam a szopi miatt h sikerüljön, de végül nekem pont a nővérek segítettek. Én is egyedül voltam a picimmel, jó lett volna pihenni de így volt biztosítva h beindul a tejtermelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!