Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote II- Tömő utca épületben...

Sote II- Tömő utca épületben szülés után szintén csak üvegfalon keresztül lehet megnézni a babákat, mint anno az Üllőin, vagy itt bemehetnek a hozzátartozók a szobába vagy van valamilyen közös helység?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Be nem lehet menni a folyosóra/szobákba, de ki lehet tolni a babát a "közös helyiségbe", ami a folyosó előtt van! Pont pár hete voltam ott gyakorlaton, szóval friss az információ :D
2014. jún. 25. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont egy éve szültem, akkor úgy volt, ahogy az első is írta, ezek szerint nem változott.

Viszont - OFF - még mindig ott van a szülészet? Egy éve még azt mondták, hogy még 2013-ban visszaköltözik, persze már akkor is sejthető volt, hogy csúszni fognak :):)

2014. jún. 25. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekünk is azt mondták, hogy már 1 éve ígérgetik nekik, hogy visszaköltözhetnek, persze azóta is várják :D
2014. jún. 25. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Még mindig ott van a szülészet. Van egy közös helyiség és oda lehet kitolni a babákat. A szobákba senkit nem engednek be. Valószínűleg ősszel költöznek vissza.
2014. jún. 25. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az infókat!!

augusztus végén szülök ott, persze akkor már "lehet hogy vissza fog költözni"... ez a szöveg megy most is!

amikor a lányomat szültem 2012 augusztusban (pont 2 év lesz köztük), akkor meg kezdődött az Üllőin a felújítás, fúrás-faragás-porfelhő... nekem mindegy melyik épületben leszünk végül is, csak menjen minden simán :o))

köszi még egyszer a segítséget!!

2014. jún. 26. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most 30 heets vagyok, szept.14-re vagyok kiírva, én is A Sote II-n szülök.

Án is 2 éve szültem is ua.ott.(jún.11)

Én feküdtem az osztályon, te nem?

Te kinél szülsz?

Zsuzsa

2014. jún. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!