Sote II- Tömő utca épületben szülés után szintén csak üvegfalon keresztül lehet megnézni a babákat, mint anno az Üllőin, vagy itt bemehetnek a hozzátartozók a szobába vagy van valamilyen közös helység?
Pont egy éve szültem, akkor úgy volt, ahogy az első is írta, ezek szerint nem változott.
Viszont - OFF - még mindig ott van a szülészet? Egy éve még azt mondták, hogy még 2013-ban visszaköltözik, persze már akkor is sejthető volt, hogy csúszni fognak :):)
köszönöm az infókat!!
augusztus végén szülök ott, persze akkor már "lehet hogy vissza fog költözni"... ez a szöveg megy most is!
amikor a lányomat szültem 2012 augusztusban (pont 2 év lesz köztük), akkor meg kezdődött az Üllőin a felújítás, fúrás-faragás-porfelhő... nekem mindegy melyik épületben leszünk végül is, csak menjen minden simán :o))
köszi még egyszer a segítséget!!
Szia!
Én most 30 heets vagyok, szept.14-re vagyok kiírva, én is A Sote II-n szülök.
Án is 2 éve szültem is ua.ott.(jún.11)
Én feküdtem az osztályon, te nem?
Te kinél szülsz?
Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!