Nehéz lesz és fájni fog a szülés? Hogy fogom csinálni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 11:05
1/24 anonim válasza:
Igen, nehéz lesz és rohadtul fájni fog. Úgy csinálod, ahogy tudod. Minden nő más, minden test más. De túléled.
2/24 A kérdező kommentje:
Oké.
Te már szültél?
Ha igen akkor jó végre a kezedben fogni a gyereked?
2014. jún. 25. 11:10
3/24 anonim válasza:
Jaj már,attól hogy valakinek nehéz és rohadtul fáj,másnak meg nem nehéz,és inkább szül minthogy a foga fájjon. Ne arra készülj,hogy milyen borzalmas lesz,és ne olvasgass itt vagy más fórumokon,mert azok szeretnek írogatni főleg,akik rémtörténetet írnak. Van akinek tényleg nehéz,és van,aki meg csak szeret túlozni. Nekem pl nem volt nehéz,és persze fájt,de nem mondanám,hogy annyira de annyira rettenetes volt.
4/24 anonim válasza:
Igen, szültem. Nekem rohadtul fájt. Én nem készültem erre, azt hittem, hogy csak túlragozzák. Nekem durva volt. Más szerencsésebb. Hogy te melyik csoportba tartozol, majd ott kiderül. A legjobb volt végül megfogni a babám, de olyan sokáig tartott, mire megérkezett, hogy alig maradt rá erőm. A férjem tartotta a két órás megfigyelés első felében, mert remegett a kezem. Én nem mesélek többet, mert igen, az enyém rémtörténet, de számtalan olyan történet is van, ami szép, lelket gyönyörködtető és megható. Irigylem azokat, akik szépnek élték meg, és szülés-élményről beszélhetnek. Reménykedem, hogy a második jobb lesz.
5/24 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, nagyon sokáig tartott , végül császár lett! Nyilván csodálatos érzés a babádat a kezedben tartani.
6/24 anonim válasza:
Van akinek nehezebb, van akinek könnyebb, de általában senki nem úgy szül, hogy csak úgy kiesik belőle a gyerek. Az eleje nem vészes, inkább kíváncsi és izgatott az ember, aztán persze van durva rész is, de a legjobb, amikor vége és megkapod a csurom maszatos, gyűrött babát. Nem lehet út közben azt mondani, hogy köszi, inkább hazamegyek, szóval a legjobb az, ha próbálsz arra figyelni, amit mondanak, mert valószínűleg segíteni szeretnének. Figyelj magadra, segíts a babának, próbálj olyan pózt választani, ami segíti a haladását (függőlegesen, vagy labdán ringatózva).
7/24 anonim válasza:
És esküszöm, ott néha tarkónövésért könyörögtem magamban, de a foghúzástól jobban félek :)
8/24 A kérdező kommentje:
Kössz
2014. jún. 25. 11:23
9/24 anonim válasza:
Fájni fáj, de minden nőnek más, erre nem lehet felkészülni, én arra gondoltam, hogy naponta nők milliói kibírják, akkor én is ki fogom :)
És nálam pl. teljesen bejött, hogy amint a kezembe adták, megszűnt minden fájdalom. Akkor voltam hajlandó odaadni a csecsemősnővérnek, amikor a doki rámszólt, hogy most már varrnia kellene, mert nagyon vérzek :)
10/24 anonim válasza:
nagyon fájt és nagyon nehéz szülés volt. ki fogod birni, tul leszel rajta, mint ahogyan sokan mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!