Nehéz lesz és fájni fog a szülés? Hogy fogom csinálni?
Készülj fel rá, mindenre, magára a szülésre. Nekem ez segített, hogy nem csak úgy odamentem és lesz ami lesz. Bár az is igaz, hogy különbözőek vagyunk.
Nekem rohadtul fájt, kocogott a fogam és remegtem mint a kocsonya, vicces, hogy életem legszebb élménye ez a 2 nap.
Nem mindenkinek fáj és van aki ordítani tudna, minden szülés más. Ügyes leszel és kívánom, hogy jó élményként éld meg!
Szerintem nincs két egyforma szülés, még két terhesség sem egyforma egy embernél. Fájt a szülés, de relatíve nem tartott nekem olyan sokáig, másfél óra volt a vajúdás. Kimondhatatlan érzés volt, amikor a kezembe adták a babát. Még csak 4 hete szültem, de én minden fájdalmat elfelejtettem, csak a jó emlék maradt :)
A lényeg, hogy ne görcsölj rá, ügyesek lesztek, te is és a baba is:) Könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!