Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nehéz lesz és fájni fog a...

Nehéz lesz és fájni fog a szülés? Hogy fogom csinálni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 11:05
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Nekem nem volt hosszú,de a vége nagyon kemény volt.Arra gondoltam ha Anyukám hármunkkal kibírta a fájdalmat,akkor én miért ne bírnám? Amikor a kezembe adták azt a pillanatot soha nem felejtem el és szoptathattam is. Az fura volt hogy a Kisember aki a pocakomba lakott nemrég, már szopizik is.Én elolvastam a kiskönyveket amiket kaptam a csomagokba,nem tudom most is adnak-e,abból lett fogalmam hogy mégis mi fog zajlani,de ott úgyis mindenben segíteni fognak Neked! Legalábbis nekem így volt.
2014. jún. 25. 16:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Készülj fel rá, mindenre, magára a szülésre. Nekem ez segített, hogy nem csak úgy odamentem és lesz ami lesz. Bár az is igaz, hogy különbözőek vagyunk.

Nekem rohadtul fájt, kocogott a fogam és remegtem mint a kocsonya, vicces, hogy életem legszebb élménye ez a 2 nap.

Nem mindenkinek fáj és van aki ordítani tudna, minden szülés más. Ügyes leszel és kívánom, hogy jó élményként éld meg!

2014. jún. 25. 17:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs két egyforma szülés, még két terhesség sem egyforma egy embernél. Fájt a szülés, de relatíve nem tartott nekem olyan sokáig, másfél óra volt a vajúdás. Kimondhatatlan érzés volt, amikor a kezembe adták a babát. Még csak 4 hete szültem, de én minden fájdalmat elfelejtettem, csak a jó emlék maradt :)

A lényeg, hogy ne görcsölj rá, ügyesek lesztek, te is és a baba is:) Könnyű szülést :)

2014. jún. 26. 13:10
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 26. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!