Szülés után van, akinek jóval kevesebb a menstruációja és kevesebb ideig is tart?
Figyelt kérdés
6 hónap után jött meg először. Már kétszer volt,de nagyon kevés és 2napig tart. Még szoptatok.2010. febr. 19. 19:46
1/5 anonim válasza:
Nekem a vér mennyisége sokkal több, általában 5 napig tart (előtte 7 nap volt), viszont abszolút elmúlt a görcsölés, van amikor meg sem érzem, hogy megjött.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mitől függ, de nekem szülés után 8 hónap elteltével jött meg, de rengeteg. Ha kinevetsz, ha nem, de betét helyett pelenkát raktam be + vatta. De én onnantól kezdve nem szoptattam.
3/5 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan lett, mint előtte, csak teljesen fájdalommentes, ami előtte nem volt jellemző.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyjából ugynaolyan, bár talán kicsit kevesebb. De azért nem 2 nap, hanem 4-5, de nem erős.
5/5 anonim válasza:
Nekem 7 hétre jött meg, pedig 6 hónapig csak szoptattam.
Az első 3-4 alkalom gyenge volt, alig vettem észre, na most belehúztunk, 4-5 napig jó durva...
Nem tudom mitől függ, szerintem ez szervezet-függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!