Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az lehet hogy valakinek nem...

Az lehet hogy valakinek nem fáj a tágulás?

Figyelt kérdés

Magzatvíz elment, tágulásos vérzés van, nagyon-nagyon ritkák az összehúzódások, fájdalom semmi.

Annyi sem (egyenlőre) mint havivérzésnél vagy vetélésnél. Homeós bogyókat kapott és málnalevél teát ivott.

2015. ápr. 4. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem elfolyt a magzatviem, de semmi fájásom nem volt. Bementünk a kórházba. 3 ujjnyira nyitva voltam. Még 11:30 kor beszéltem a főnökömmel telefonon. Aztán behívtak hogy megnéznek. Szaladt a szülésznő az orvoshoz, hogy teljesen kinyílt a méhszájam. Bejött az orvos és kérdezte, hogy nem kell nyomni? Mondtam, hogy nem. Pár másodperc hatásszünet majd rávágtam, DE! Az sem fájt csak éreztem nyomnom kell. 3.-ik nyomásra kint volt a fiam. ez 11:46 kor történt. Időm sem volt felfogni, hogy szültem, már a kezemben volt a fiam. Ha nem indultunk volna be azonnal, akkor otthon szülöm meg. Két öltéssel megúsztam. Nagyon féltem a szüléstől, de így már be merek majd vállalni egy 2-ik babát is. Az orvos is csak annyit mondott: Ez gyors és szép szülés volt anyuka! :) 50kg és 160 centi vagyok. Szülni 60 kilóval mentem. Senki nem gondolta, hogy ilyen könnyű szülés lesz. Főleg én nem! :)
2015. ápr. 5. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
nagyon nagy szerencséd volt, utolso! jo ilyet is olvasni, hogy valaki szuper konnyen szult! :)
2015. ápr. 5. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam,homeopátiás bogyókat szedtem,málnalevél teát is ittam. Nem biztos, hogy ettől, de 3szülésemből a második-harmadiknál a szülőszobára már 3ujjnyi méhszájjal kerültem, burkot repesztettek és az egyik szűk 40perc, a másik kb 60 perc mulva született meg.

Az első szülésem nehezebb volt, ott több fájásom volt, de az sem volt vészes. :))

2015. ápr. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!