Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen fedeztem fel a...

38 hetesen fedeztem fel a hüvelybemenetnél, sajnos belülről nő, genitális szemölcsöt. Volt valakinek ilyen? Császár lesz?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok, holnap megyek reggel a kezelőorvosomhoz, teljesen kétségbe vagyok esve... :( Gondolom hogy az lehet, a most esti borotválkozásnál éreztem, és megnéztem tükörben. Szerintem tuti az, minden leírás, és fotó alapján stimmel. Nem szülhetek term. úton? Meg fogok gyógyulni? Ha valakinek volt ilyen, kérlek írjatok.

2015. márc. 29. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát itt pontos választ nemigen kapsz, de holnap az orvossal beszéld meg, az a tuti.
2015. márc. 29. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg a dokid fog okosat mondani, az a biztos!

Ilyenkor sokszor inkább a császárt ajánlják de ez legyen a legnagyobb bajod. A lényeg, hogy a baba ne kapja el.

Lehet amúgy kezelni (lézerrel, fagyasztással), tehát meg fogsz gyógyulni.

2015. márc. 29. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban szemölcs (doki tudja pontosan megmondani), akkor sajnos jó eséllyel császár lesz. Mivel elég kevés idő van szülésig, nem biztos, hogy tudják kezelni megfelelően. Nekem a betöltött 40. héten derült ki az első méhszájvizsgálatnál, másnap császároztak. :( De ott hallottam, hogy volt más is, akinek terhesség alatt kezelve volt, ő szülhetett simán. Az első babámnál kívül volt, a hüvelyben nem, őt szülhettem simán.
2015. márc. 29. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség eleje óta volt genitális szemölcsöm, soha nem mondták, hogy nem szülhetek természetesen. Hüvelyi szülésem is volt, semmi gond nem volt.
2015. márc. 30. 08:42
 5/5 A kérdező kommentje:
No voltam dokinál...ezért nem diagnosztizálom magam legközelebb! :) Csak a felső hüvelyfal egy kitüremkedése volt, és nem nyalábos szemölcs. Pedig minden illett rá, állítólag ez a nagy nyomás hatására jött ki, nagy súlyú a baba, és lazák a szövetek. Szüléskor rendbejön, ha mégsem, a gátmetszés helyrehozásánál ezt is ellátják majd.
2015. márc. 30. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!