Az lehet hogy valakinek nem fáj a tágulás?
Magzatvíz elment, tágulásos vérzés van, nagyon-nagyon ritkák az összehúzódások, fájdalom semmi.
Annyi sem (egyenlőre) mint havivérzésnél vagy vetélésnél. Homeós bogyókat kapott és málnalevél teát ivott.
Nekem a méhszájam 1 ujjnyira nyiva volt a 37. héttől. Szülni 3 ujjnyival mentem. Semmit nem éreztem.
Az utolsó 1 óra volt elég brutális, amikor a maradék 1 ujjnyit tágultam.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.
Még eszik, facebookozik, drukkolok neki, hogy ilyen könnyű legyen végig a szülése.
Nekem terhesen egy ujjnyira kinyílt a méhszájam egy kis derék húzódás érzéssel. Miután elfolyt a magzatvíz, semmi bajom nem volt, fájás nélkül tágultam még egy ujjnyit. Aztán egy kicsi fajassal eljutottam három ujjig, de ekkor még vígan beszélgettem barátnőkkel telefonon. Aztán a következő egy ujjnyi már keményebb dió volt, de akkor még a fájások között viccelődtem. Az utolsó egy ujjnyi volt a pokol, akkor már nem beszéltem, csak a létszükségleteket mondtam ki, pl pisilnem kell, kérek egy korty vizet, de azt sem egyszerre, hanem szavanként.
Reméljük a.fájdalom hiánya nem azt jelenti az anyukánál, hogy nem.tágul, mert előfordul, hogy a víz elfolyik,.de nem.indul be a szülés, ilyenkor várnak, valamelyik kórház 8 órát, valamelyik 12-t, valamelyik akár 24-et is, és utána indítják. Minden jót!
Hétfőn szültem (2. baba) szóval totál friss élmény :)
3 ujjnyiig semmi fájdalom némi pici rövid görcs és húzódás. A 3-4. ujjnyiig volt már hosszabb fájdalom de nem vészes. Aztán amikor elértem a 4 ujjnyit is szinte azonnal jöttek a tolófájások. Az volt keményebb mert előtte lassan tágultam, fáradt voltam és 5 fájás volt mire kinn volt a baba.
Szóval az h 3 ujjnyinál még nevetgél az semmi extra én is faceztem meg beszélgettem még 3 ujjnyinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!