Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után minden esetben...

Szülés után minden esetben kell az eldobható bugyi, vagy elég egy nagy nedvszívó képességű betét és a saját bugyim?

Figyelt kérdés

Elég bizarr, ahogy kinéz az eldobható bugyi. Olvastam vannak, akik erre a célra inkább vesznek egy nagyi bugyit és ha össze is kenődne nem sajnálják...

Mire számítsak, milyen erős vérzés lesz, amit fel kell fogni a betéttel?

2015. ápr. 4. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én Tena hálós bugyit vettem és nagyon jól tettem utólag visszagondolva. Az anyaga miatt nagyon jól mosható volt és nagyon kényelmes. Engem császároztak és a rendes bugyijaim nyomták volna a varratomat, de a tenásnak a gumi része, jóval a seb felett volt. Lehet, hogy bizarrul néz ki, de a a funkcióját kell nézni :)
2015. ápr. 4. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Saját bugyi, és nekem még az éjszakai betét is elég volt.

A kórházban meg senkit se érdekelt, ki mit használ.

2015. ápr. 4. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is a Tena Lady rögzítőnadrágot vettem. Nagyon jó. Nem csúszott el a betét. 2 db van egy csomagban kb. 700 Ft/cs, ennyi elég is volt, mert ha netalán mosni kell nagyon gyorsan megszárad. Hálós ez is, de nagyon kényelmes. Én is császáros voltam, és tényleg nem nyomott.

Betétből vettem Tenát egy csomaggal, és éjszakai betétet 2 csomaggal (talán Alwayst), nekem nem sok fogyott, mert nem vagyok vérzékeny.

2015. ápr. 4. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem ezt embere válogatja. Nekem nagyon erős vérzésem volt mindkét szülés után. Nem is lett volna elég egy bugyi betéttel. ezért tenát vettem, ami gyakorlatilag óráisi (ráhúztam egy rendes bugyit). nem ellett azon aggódni, h szopi közben-mikor húzódik össze a méh-elönt a vér és minden olyan lesz. levételkor nem ken össze, mert oldalt széttéphető. nem bántam meg, és én csak ajánlani tudom. még itthon éjszaka is azt használtam egy ideig.
2015. ápr. 9. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!