Tényleg lehet azért császárt kérni, mert valaki alacsony?
Hát, én pont 156 centi vagyok, de nem tudok róla, hogy emiatt kérhetnék császárt... nem kérnék amúgy, de ezt nekem még egy orvos se mondta, a fogadott sem. Igaz, nagyon még nem beszélgettünk a szülésről, mert 25 hetes vagyok csak, odébb van még.
Max. azt tudom elképzelni, hogy ha ilyen pici az anyuka, a baba meg nagy, akkor inkább császároznak, nem próbálkoznak a természetes szüléssel, mert jó eséllyel úgysem sikerülne.
nem egészen, a magasságnak köze van hozzá, de nem önmagában erről van szó, hanem téraránytalanságról.
olvass utána. és igen, ha fennáll, akkor nemhogy lehet császárt kérni, hanem ritkán vállalják az orvosok a sima szülést. keress rá Fefe bolgjára, 5,5 éves kisfiú, súlyos oxigénhiánnyal született, téraránytalanság miatt nem tudta megszülni, hiába nyomott, tolták, húzták :(
én vele voltam terhes, tényleg alacsony anyuka, és hatalmas pocakja volt, de már terhesen is mondta, hogy szerinte császár lesz... aztán a hülye orvos elcseszte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!