Van olyan aki egy szülés (esetemben császár) után retteg hogy újra teherbe esik és szülnie kell?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, védekezünk, de mégis rettegek. Pedig szerintem nem volt durvább a császármetszésem és a felépülésem mint amiket pl ezen az oldalon leszoktak írni róla. Mégis rettegek, sokszor eszembe jut nehogy újra terhes legyek, s nehogy újra át kelljen élnem a császárt és az utána való napokat. Nem a terhességtől félek, hanem a császártól. Normális hogy ez a félelem gyakran eszembe jut? El fog múlni ez az érzés? Volt valaki így? 11 hetes a babám.2015. márc. 26. 14:51
11/14 anonim válasza:
Én a 34. héten éjjel arra riadtam fel hogy ömlik a magzatvizem.5 órás vajúdás után(még alig nyitódtam)császározni kellett,mert elment a baba szívhangja.Pár perc múlva a műtőasztalon feküdtem,az egész testem zsibbadt,a többiről ne is beszéjünk..Aztán arra ébredtem hogy elvitték a babám,bellem meg csövek lógnak ki.A kicsinek szívmasszázst kellett adni és lélegeztetni.6 nap után láttam először,a császárból pedig nagyon lassan jöttem helyre,sőt igazából még most is sokszor szenvedek miatta.Imádom a kisfiam,és biztos hogy ő lesz az egyetlen gyerekem.Szülészetet soha többé nem akarok látni.Ahányszor meglátom a vágásom nagyon rossz érzés fog el,és újra és újra átélem gondolatban az egészet,pedig nem akarom.Neked már nem szok fájni a vágás vagy az alhasad?Nemtom hogy normális e,de nekem van hogy olyan fájdalmaim vannak még most is hogy hányok.
12/14 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnálom hogy ilyen nehéz dolgod volt. Nekem is szokott fájni, elég sűrűn de elviselhető. Most már lassan három hónap telt el de még mindig csúnyán lila a vágás és körülötte. s végig van rajtam keresztben, szó szerint egyik oldaltól a másikig. Azt mondták, hogy még lehet hogy évek múlva is érezni lehet néha.
2015. márc. 29. 11:31
13/14 anonim válasza:
Uram isten miért van akkora vágásod?Nekem 17 cm volt,most már sokkal rövidebb.Teljesen lent van,a legkisebb alsónemű is eltakarja.Egy piros csík,semmi más,és 3 hónapja volt a császár.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akihez kerültem doki állítólag egyszerűen csak ilyen. Nagy vágásokat szeret ejteni. :(
2015. márc. 31. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!