Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan aki egy szülés...

Van olyan aki egy szülés (esetemben császár) után retteg hogy újra teherbe esik és szülnie kell?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, védekezünk, de mégis rettegek. Pedig szerintem nem volt durvább a császármetszésem és a felépülésem mint amiket pl ezen az oldalon leszoktak írni róla. Mégis rettegek, sokszor eszembe jut nehogy újra terhes legyek, s nehogy újra át kelljen élnem a császárt és az utána való napokat. Nem a terhességtől félek, hanem a császártól. Normális hogy ez a félelem gyakran eszembe jut? El fog múlni ez az érzés? Volt valaki így? 11 hetes a babám.

2015. márc. 26. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a 34. héten éjjel arra riadtam fel hogy ömlik a magzatvizem.5 órás vajúdás után(még alig nyitódtam)császározni kellett,mert elment a baba szívhangja.Pár perc múlva a műtőasztalon feküdtem,az egész testem zsibbadt,a többiről ne is beszéjünk..Aztán arra ébredtem hogy elvitték a babám,bellem meg csövek lógnak ki.A kicsinek szívmasszázst kellett adni és lélegeztetni.6 nap után láttam először,a császárból pedig nagyon lassan jöttem helyre,sőt igazából még most is sokszor szenvedek miatta.Imádom a kisfiam,és biztos hogy ő lesz az egyetlen gyerekem.Szülészetet soha többé nem akarok látni.Ahányszor meglátom a vágásom nagyon rossz érzés fog el,és újra és újra átélem gondolatban az egészet,pedig nem akarom.Neked már nem szok fájni a vágás vagy az alhasad?Nemtom hogy normális e,de nekem van hogy olyan fájdalmaim vannak még most is hogy hányok.
2015. márc. 28. 16:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnálom hogy ilyen nehéz dolgod volt. Nekem is szokott fájni, elég sűrűn de elviselhető. Most már lassan három hónap telt el de még mindig csúnyán lila a vágás és körülötte. s végig van rajtam keresztben, szó szerint egyik oldaltól a másikig. Azt mondták, hogy még lehet hogy évek múlva is érezni lehet néha.
2015. márc. 29. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Uram isten miért van akkora vágásod?Nekem 17 cm volt,most már sokkal rövidebb.Teljesen lent van,a legkisebb alsónemű is eltakarja.Egy piros csík,semmi más,és 3 hónapja volt a császár.
2015. márc. 30. 10:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akihez kerültem doki állítólag egyszerűen csak ilyen. Nagy vágásokat szeret ejteni. :(
2015. márc. 31. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!