Jahn Ferencben nőgyógyász, terhesgondozó?
Olyan hölgyek válaszát várom akiknek a Jahn Ferenc Kórházban volt/van fogadott orvosuk és ott szültek. Részletes választ kérnék.
Köszönöm.
Dr. Szinte Andrásnál szültem, hozzá is jártam. Nekem nem volt semmi problémám, de most a körzetiben fogok szülni (Barross u.).
Elsőnél még féltem, fogadott doki stb de rájöttem hogy semmivel nem nyújt többet mint az akinek nem fizetek, így most nem az orvosnak adjunk a pénzünket hanem költünk magunkra, babára, gyerekre többet.
Én a dél pestiben egy lila álom nevű szobában szültem, volt ott hifi, hallgattunk a párommal zenét, szép ízléses szoba volt, bordásfallal, labdával, kérdezték szeretnék e vízben szülni de nem kértem (ennek örültek, h nincs a kismamának extra igénye).
Ott voltunk a párommal beszélgettünk, malmoztunk, olvastunk, néha benézett a doki, kihívott vizsgálni, szülésznő szintén.
Összességében szerintem korrekt kórház (7 éves a gyerek, de feltételezem sok minden nem változott).
Csecsemősök leterheltek, de segítettek. Éjszakára elvitték a babákat amit nem bántam, legalább azt a kis időt szerettem volna pihivel tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!