Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jahn Ferencben nőgyógyász,...

Jahn Ferencben nőgyógyász, terhesgondozó?

Figyelt kérdés

Olyan hölgyek válaszát várom akiknek a Jahn Ferenc Kórházban volt/van fogadott orvosuk és ott szültek. Részletes választ kérnék.

Köszönöm.

2015. márc. 23. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Végül a sors úgy hozta hogy nem ott szültem és nem nála, de Dr. Bárány Jánoshoz jártam végig, én nagyon szerettem.
2015. márc. 23. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom ott született, mivel az orvosom ott dolgozik, de magánrendelésre jártam hozzá. Dr. Páczai Anita.
2015. márc. 23. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Dr. Szinte Andrásnál szültem, hozzá is jártam. Nekem nem volt semmi problémám, de most a körzetiben fogok szülni (Barross u.).

Elsőnél még féltem, fogadott doki stb de rájöttem hogy semmivel nem nyújt többet mint az akinek nem fizetek, így most nem az orvosnak adjunk a pénzünket hanem költünk magunkra, babára, gyerekre többet.

Én a dél pestiben egy lila álom nevű szobában szültem, volt ott hifi, hallgattunk a párommal zenét, szép ízléses szoba volt, bordásfallal, labdával, kérdezték szeretnék e vízben szülni de nem kértem (ennek örültek, h nincs a kismamának extra igénye).

Ott voltunk a párommal beszélgettünk, malmoztunk, olvastunk, néha benézett a doki, kihívott vizsgálni, szülésznő szintén.

Összességében szerintem korrekt kórház (7 éves a gyerek, de feltételezem sok minden nem változott).

Csecsemősök leterheltek, de segítettek. Éjszakára elvitték a babákat amit nem bántam, legalább azt a kis időt szerettem volna pihivel tölteni.

2015. márc. 24. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!