Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetesség párti nőgyógyás...

Természetesség párti nőgyógyász Budapesten?

Figyelt kérdés

Olyan orvost keresnék,aki valóban természetes(alternatív) párti,nem csak a szülést,hanem a nőgyógyászatot,terhességgondozást illetően is.

Gondolok itt arra,hogy gyakorlott a gátvédelemben,esetleg alkalmaz homeopátiát,gyógynövényeket stb.

Emelett nem lekezelő,partnerként kezeli a beteget.Nem mellesleg,ha esetleg gond van,egy császárt is felelősséggel el tud végezni.

Budapesten és környékén bárhol.

2015. márc. 13. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet,hogy nem pontosan fogok válaszolni a kérdésedre..DE..

Lényegében minden orvos felelősséggel fog elvégezni egy esetleges császárt,mert ha nem így tenne,már nem dolgozna nőgyógyászként:) És még tán a sitten is ülne:)

2. A gátvédelemmel nem nőgyógyásszal kell megbeszélni,hanem a szülésznővel,hiszen ő segíti világra a kicsit,ő segít neked abban,hogy hogyan nyomj.mennyit,hányszor, így próbáljátok együtt közösen elkerülni a gátmetszést.

A homeópátia-gyógynövényt szintén szülésznővel kell megbeszélni.

Az meg,hogy kedves empatikus dokid legyen. Hát..

Mondok egy példát. Egyik ismerősömmel,ugyan az a nőgyógyászunk szülész orvosunk volt, tehát a nővel nagyon lekezelő volt. Velem nagyon rendesen bánt.

Tehát ami másnak esetleg kicsit bunkó,lehet veled végtelenül aranyos lesz.

Sajnos itt is a szimpátiára mennek már:( Ja és borra valóra... Lehet ő a terhes gondozásra pont annyit adott amennyibe került "8ezer" mi mindig egy 10est hagytunk ott.. Nagyban függ ettől is.. Sajnos ilyen világot élünk.

DE a többi kívánságoddal tényleg egy szülésznővel kell konzultálnod!

Remélem picit azért mégis tudtam segíteni..

2015. márc. 14. 07:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyébként és a Margit kórházban szültem és nagyon jó élmény.emlék volt:)
2015. márc. 14. 07:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ!

Én kicsit másképp látom,mert sajnos van olyan doki,aki jobban szereti a császárt vagy ha egy kismama nem próbál semmilyen alternatyív dolgot.Császárt is lehet végezni 15 meg 8 centis heggel,sajnos látom a barátnőimen.

Hosszabb távra keresek orvost,aki később nőgyógyászként is hasonló szemléletet képvisel mint én.

2015. márc. 14. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Dr. Kovács Zoltánt nagyon ajánlom: www.termeszetesnogyogyaszat.hu

A Szt. Imrében dolgozik, a magarnrendeloje pedig a Kosztolanyin van.

Nagyon lelkiismeretes es kifejezetten partolja a termeszetes gyogymodokat, foleg a terhesseg alatt.

Sajnos vegul nem sikerult nala szulnom, de a 2. Terhessegem alatt vegig hozza jartam es nem bantam meg.

2015. márc. 14. 14:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Pont őket néztem,dr.Dékány Ágnessel együtt.

Viszont úgy hallottam,hogy nem az Imrében,hanem a Róbertben dolgoznak.

2015. márc. 14. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
En 6 eve jartam hozza, akkor az Imreben dolgozott
2015. márc. 15. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Dr. Gutmann Orsolyát nagyon ajánlom, nála szültem, nagyon jó orvos és igazán partner, empatikus.
2015. márc. 17. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Én Dékány Ágneshez járok, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Igen, már az egész Praxis a Róbertben van, ha szülésről van szó, de a terhesgondozást külön végzik, nem muszáj oda járni.
2015. márc. 17. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
www.szuletni.hu
2015. márc. 17. 08:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindenképpen kérek hozzájuk eegy időpontot:)

2015. márc. 17. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!