Szegedi nőgyógyászt-szülést levező orvost írnátok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg nő legyen az illető,olyan keresek aki jó,fgyel a babára és rám is!
És persze nem horror áron.
2015. febr. 15. 20:08
1/13 anonim válasza:
Márton Virág, Vincze Emőke
Én nem náluk szültem, de sok jót hallottam róluk, és vizsgálaton már volt szerencsém mindkettőjükhöz. Nagyon kedvesek, főleg a Virág. Ár mindkettőnél 10 ezer alatt van/alkalom. Többet nem tudok sajnos.
3/13 tünde1989 válasza:
Sziasztok.Le írnád nekem légyszíves, hogy mi a tapasztalatod Dr.Mészáros Gyulával kapcsolatban?Én most 32 hetes kismama vagyok és nála szeretnék szülni.Köszönöm!
4/13 A kérdező kommentje:
Ez a Virág mennyire jó?
Foglalkozik velem és a babával is?
Mit tudtok még róla?
2015. febr. 17. 16:54
5/13 anonim válasza:
Árat nem tudok írni, mert nem fogadott orvosom volt, és igaz nem nő, de fantasztikus egy doki. Dr. Nógrády Miklós, igaz még csak rezidens, de nagyon alapos, kedves és nagyon odafigyelt ránk. Mindenben segített, és a gyermekágyas osztályra is rögtön bejött hozzám másnap reggel.
6/13 anonim válasza:
Pont a Nógrády? Az egy bunkó vadállat! Az arca az nagyon nagy, de nem tud az semmit.
7/13 Banildikó válasza:
Igen, Nógrádyról én is azt hallottam, hogy csak arc van, de az jó nagy, de amúgy egy nulla, ráadásul azt mondják róla, hogy szeret túlmenni határokon.
8/13 anonim válasza:
Hát én meg nála jobb dokivak még nem találkoztam, pedig megfordultam párnál. Egyik barátnőm is nála szült és teljesen meg volt elégedve.
9/13 anonim válasza:
Akkor te lehet, hogy épp bejöttél neki. :) Amúgy lehet, hogy neked van igazad és mi tévedünk, vagy csak simán változott azóta. Tudod milyenek. Tényleg, nála mennyi egy szülés?
10/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyiert vallal, nekem ugyeleteskent volt a dokim :) Minden nap benezett hozzank, utolso reggel pedig csak azert bejott, hogy aznap hazamehessunk, szal nekem tenyleg nagyon pozitiv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!