Szegedi jó nőgyógyászt ismertek?
Figyelt kérdés
Volt nőgyógyászom(Dr.F.Z.)elég komolyan félrediagnosztizált.Most Szegeden jó, megbízható, alapos nőgyógyász keresek, aki lehetőleg nem túl drága. Többen Sikovanyecz és Daru doktorokat ajánlották. Várom a véleményeket és köszönöm: Niki2010. jan. 29. 10:34
1/3 anonim válasza:
Dr. Pál Zoltánt ajánlanám neked. Nagyon kedves, mindent elmond, amit tudnod kell. Szegeden dolgozik, van egy asszisztense Gálné Róka Tünde. Nála kell bejelentkezni. Tavaly voltam nála, akkor 8.000.-Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt az uh is. Idén is kell mennem hozzá. Előtte nagy csalódás ért egy Hódmezővásárhelyi nő Nőgyógyásszal, de a Dr. Pál Zoltánban teljesen megbízom.
2/3 anonim válasza:
Én Dr. Molnár Bélához járok. Ő volt régen A Kaálinak a vezetője, tehát otthon van a meddőségi kérdésekben. Bár lehet hogy te nem emiatt akarsz járni.
Én kedvelem őt, aranyos, segítőkész, tapasztalt, jól felszerelt magánrendelője van Újszegeden. De a klinikára is beszokott hívni, ha épp úgy jön ki a lépés.
A szegedi női klinika honlapján meg tudod nézni a nőgyógyászokat, némelyiknek fotója is van fönn.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. PCOS-t diagnosztizált a volt orvosom, közben 3 másik nőgyógyász (egy vizsgálattal, ultrahangképpel)biztosított, hogy nincs ilyen bajom. Szeretnék ebben az évben teherbe esni, de vlm-en hormonális eltérés lehet nálam, ugyanis a ciklusom rövidebb és köztes vérzéseim is vannak. Olyan orvost keresek, aki nem diagnosztizál félre, akiben megbízhatok. Köszönöm a tippeket!
2010. jan. 29. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!