Keresztény nőgyógyászt ismertek-e Budapesten?
Szia!
Hát erre nem fogtok választ kapni és nem is nagyon illik illetve szabad ilyet feltenni, ez inkább emberség kérdése, tehát megértő a problémátokra figyelő orvos kell, akinek elmondjátok, hogy ez és ez van ezt tudjátok vállalni, és ha tud akkor megpróbál segíteni, ha nem tud akkor pedig megmondja hogy csak ezek a kizárt dolgok segíthetnek és akkor ti döntöttök hogy mit vállaltok be. Egyébként egy jó meddőséggel foglalkozó szakember nem is inszemmel és lombikkal kezd, először egyéb vizsgálatok, nekem is a korábbi orvosom kihagyott pár vizsgálatot, amit az új orvosom megcsinált és köztük volt a probléma oka.
22 hetes km
14:04 vagyok
a vallás azt mondja, hogy nem szabad a természet (ha úgy tetszik Isten) dolgába, rendjébe beavatkozni. ezért van az is, hogy az óvszer használatát is elítélik egyes papok.
ha nagyon szigorúan veszed akkor a lombik, a peteérést serkentő gyógyszerek is beleavatkoznak a természet rendjébe, ezért a vallással nem összeférhető. mert ha Isten akar adni gyereket, akkor fog adni, ha nem akar, nem fog.
ez a szemlélet. de szerintem ezt nem kell egy orvosra bíznod feltétlenül. leülhetsz erről beszélgetni egy pappal, lelkésszel is.
és a fontos: nem kell, hogy az ő véleményük törvény legyen a számodra. alakítsd ki a Te véleményed erről. és ha te úgy érzed, hogy a lombik nem bűn, hanem egy Isten által felkínált lehetőség a XXI. században, akkor nyugodtam éljetek vele. és adjatok lehetőséget annak a kis életnek :)
Én is keresztény vagyok, de saját gyereket szeretnék, ezért belementünk a lombikba azzal a feltétellel, h embriót nem dobunk ki, ezért ha valami csoda folytán sorra sikerülnének a babák, akkor nagy család lennénk.
Neked ez nem elfogadható? Amúgy tényleg te döntesz, nem az orvos, szóval mindegy, hogy ő mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!