Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Keresztény nőgyógyászt ismerte...

Keresztény nőgyógyászt ismertek-e Budapesten?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 13:37
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnézem, mert még mindig szükségem van rá!
2010. jún. 2. 08:07
 32/32 anonim ***** válasza:

Jómagam hívő keresztyén vagyok és lombikozni fogunk, mert másképp nem lehet gyermekünk, mivel nekem mindkét petevezetőm zárt, a páromnak pedig nincs élő spermiuma.

És ha sikerül a lombik és megszületik a gyermekünk (akár több is), azt Isten kezéből, ajándékként fogjuk elfogadni. Mert nem úgy van az, hogy bemegyek a meddőségibe, megrendelem a gyereket, legyártják, a megrendelésnek megfelelőt beteszik, a többit kidobják, hanem 20-25%-ban sikerül csak. Kinek elsőre, kinek 5-re, kinek soha. A meddő foganhat - orvosi segítséggel, ha Isten is úgy akarja.

Megdöbbentő tapasztalatom, hogy a meddőségi orvosai HÍVŐK. Pontosan tudják, hogy nem ők gyártják az életet, csak eszközök Isten kezében. És nem egyszer hangzik el, hogy "most már Istenre kell bíznunk a dolgot". "Imádkozom, hogy megtapadjanak".

Ami a "maradék" embriókat illeti: egészséges, rendszeres nemi életet élő pároknál 12 hónapon belül lesz baba. A többi hónap nagyjából felében van megtermékenyült petesejt, amely nem ágyazódik be, ezt észre sem vesszük. Én úgy gondolom, hogy a beágyazódás idejétől van élőlény és lélek. Ez egy 7-10 napos embrió. Na addig nem jut el lombikban.

Szóval nekem az a válaszom a kérdésedre, ha hívő orvost szeretnél, menj el egy meddőségi intézménybe. (Én a Budai Meddőségi Centrumot tudom ajánlani, innen vannak a személyes tapasztalataim)

Egyébként Tolnay Lajost is ismerem a Fasori Ref. Gyülekezetből, őt is nyugodt szívvel ajánlom, mint nőgyógyászt, hogy meddőségi kérdésekhez mennyire ért, azt viszont nem tudom.

2010. aug. 4. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!