38dik hétben vagyok, eddig 15 kilot hiztam ez sok? Mennyit fogok még és ebböl mennyi a baba illetve a többi, mennyi marad rajtam kb. a szülés után?
Az utolsó 2 héten még elképzelhető, hogy hízol 1-2 kilót, de szerintem nem baj. Én 16 kilót híztam a terhesség alatt, szülés után közvetlenül 8 ment le, most 6 hetes a kisfiam és még 2-3 kg van rajtam.
Csokival kapcsolatban: ha nem viszed túlzásba, akkor egyél nyugodtan, néha én is szoktam.
A baba még nől naponta, tehát még lehet, hogy lesz valamennyi rajtad, de max 2-3 kg.
Ne a kilókkal foglalkozz, amúgy sem sok a 15, teljesen normális. A baba kb 5-6 kg, ami a baba, a víz, a lepény és a méhed. A szoptatás alatt meg sokan még fogynak is. Ehetsz csokit nyugodtan:-))
Szia!
Én 25 hetesen 10 kilónál tartok.
Kb annyi leszek a végén, mint te jó esetben.
Én is el vagyok néha kenődve ez miatt, de ennyi végül is nem olyan sok, a 14 kiló még teljesen normális, most az az 1-2 kilóval több már nem számít.
Utána lemegy hamar remélem.
Van itt egy tök jó kis oldal, leírja mi hány kg. a terhességed alatt. NEkem 13.6 kilót hozott ki a magasságomhoz, ebből a baba 3.4 kg, együtt a cuccaival összesen 5.
A plusz víz, zsír vér mennyisége, a mellek, a méh növekedése 8. kiló körül van összesen. A 15 kiló teljesen jó, akkor kell aggódnod ha 20 fölé mész! addig szerintem semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!