Ha jönnek a fájások, akkor az egész hasam görcsöl vagy csak a hasam alja?
hát erre konkrétan nem emlékszem,de olyan fájdalom h semmivel nem lehet összehasonlítani,nekem keményedett hozzá az egész pocim és a derekam akart leszakadni...
5 hete szültem
szia!
egy hete szültem. Nekem nem az egész hasam fájt, csak lenn. REndszeresen jöttek, és eltartottak egy percig is. Bementem a kórházba, mivel a fájások erősödtek, ott rátettek az nstre ami méri a fájást is, azt mondták, hogy innen még nagyon messze van a szülés.Aztán később burkot repesztettek, és utána tényleg jobban erősödtek a fájások, de én akkor sem az egész hasamban éreztem, csak alul.
Nekem nem igazán fájt a hasam, a derekam viszont annál inkább. Mikor bementem a kórházba (este 6kor), azt mondták, hogy csak jósló fájás...nem mutatta ki az nst fájásnak. Mikor legközelebb megnéztek még mindig csak jóslónak mondták, vizsgálatkor derült ki, hogy már négy ujjnyira nyitva a méhszáj.
Egyébként nem fogod összetéveszteni az igazi fájást a jóslóval hidd el! Nekem is kétségeim voltak korábban, de mikor megérzi az ember akkor tudja, hogy ez már a szülés.
Szia! Én 3 hónapja szültem, összesen az első fájástól a kislányom megszületéséig 3,5 óra telt el. Nekem nem fájt se a derekam se a hátam, se a hasam, csak a has alsó része,ami görcsöl.(nem is tudtam hogy ez a szülés) Egy nagy görcsöt érzel mely enyhén kezdődik és erősödik, a has alsó részén érzed, majd elmúlik mintha mi sem történt volna.Majd újból kezdődik.Persze mindenkinél változó sajnos nem lehet megmondani pontosan kinek hol fáj. Leírtam az én tapasztalatom hátha ez is segít valamit.
Nagyon könnyű szülést kívánok és jó babázást :)
3 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!