Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran görcsöl a hasam,39...

Gyakran görcsöl a hasam,39 hetes vagyok, ezek jósló fájások?

Figyelt kérdés
lehet nevetséges de nem az első terhességem de ilyet egyiknél sem éreztem...nem párosul hozzá deréktáji fájdalom de iszonyúan tud görcsölni a hasam és kőkemény olyankor,kb fél órán át tart aztán van hogy fél napra is abbamarad.
2011. márc. 17. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:

én is ezeket érzem, szerintem jóslók. nekem a tegnapi nap volt elég necces, meleg front is volt. te hogy viselted?

van még valami előrejelzés? nekem az nst rendesen kileng már,(többször a 100asig felmegy) de érdekes, hogy nem érzek belőle semmit. amit még megfigyeltem magamon a napokban: pattanásosság, migrén és újra megjelent az előtej. azt hiszem a 40. hétig már meg lesz a pici.

szintén 39 hetes

2011. márc. 17. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Én már nem is tudom eldönteni hogy egyáltalán érzékeny vagyok e a frontokra,azt tudom hogy napról napra nehezebben viselek mindent,éjjel nagyon szarul voltam.a migrén nálam is jelen van már jó pár napja,mondjuk eddig nem is gondoltam arra hogy a szülés közeledtét is jelentheti.....az nst nem mutat semmit de ez nálam nem jelent semmit,mentem már úgy szülni hogy reggel az nst-n semmi éjjel meg baba volt.:D sok erőt és kitartást kivánok Neked!aztán pedig boldog babázást!
2011. márc. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!