Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kövér a babám? Most 10 hetes...

Kövér a babám? Most 10 hetes 7 kg, és64cm.55 centivel született és 3800grammal.

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem sovány, az biztos :))) Én ismerek olyan gyereket, aki közel 1 évesen 7 kg. Azért biztos nem kövér a babád, csak fejlettebb az átlagnál. (puszi a hurkáira!!! :)))
2008. aug. 24. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nemvékonyka az biztos:) de most ez a dolga hogy hízzon:) egyébként ha cicizik és ugy van ilyen súlya akkor pláne nem kell aggódni mert az anyatej nen termel olyan zsirszöveteket mint mondjuk a felnőtteknél a kenyér:)
2008. aug. 24. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minket 6 hetesen 4180grammra diétára akartak fogni.3120szal született,és csak anyatejes.Szerintem a védőnőmék titeket még éheztetnének is:):):)Viccet félretéve,hagyjad,van olyan baba,aki az elején sokat hízik utána meg szinte semmit.Ő tudja,hogyan kell fejlődnie.
2008. aug. 24. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat,kicsit megnyugodtam.Hát igen hurkák azok vannak,de imádom öket nagyon:)
2008. aug. 24. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Ha csak anyatejes akkor ne aggódj!

Az én fiam is borzasztó ütemben hízott az elején (nagyjából így, mit a Tiéd), de a gyerekorvosunk megnyugtatott, hogy anyatejjel nem lehet túltáplálni,legfeljebb túletetni, de azt meg úgyis visszabukja. Mondta, hogy később lassulni fog a hízás. Igaza lett. Most 2 éves, most is nagyobb a koránál, de nem duci, magas is, és örökmozgó. Most meg sem mondanád róla, milyen dundi baba volt nem is olyan régen!

2008. aug. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!